Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racingin MM-kärki uhkuu voitontahtoa: ”Kakkosrivissä ei ole mitään draamaa”
Tiimipomo Vesa Kallio ja Supersport-luokan MM-sarjaa johtava Sandro Cortese. Kuva: worldsbk.com

Kallio Racingin MM-kärki uhkuu voitontahtoa: ”Kakkosrivissä ei ole mitään draamaa”

Vesa Kallion johtaman suomalaistalli Kallio Racingin saksalaisässä Sandro Cortese pyrkii tänään vankistamaan Supersport-luokan MM-johtoaan Marco Simoncellin nimeä kantavalla Misanon radalla Italiassa.

Yamahaa käskyttävän Cortesen osalta kauden kahdeksas kisaviikonvaihde ei ole sujunut täysin suunnitelmien mukaan: teknisiä takaiskuja, moottoririkko ja mystiseksi luonnehdittu kaatuminen aika-ajojen ensimmäisellä kovalla vedolla.

– Syy tuohon kaatumiseen on löydettävä, sillä vastaavaa ei ole tapahtunut vielä koskaan aiemmin. Toisessa lähtörivissä ei ole kuitenkaan mitään draamaa. Uskon, että pystyn ajamaan myös näistä asetelmista hyvän kisan, Cortese kertoo henkilökohtaisessa tiedotteessaan.

Sarjaa kahden pisteen erolla Jules Cluzeliin johtava Cortese päätyi aika-ajoissa viidenneksi 0,880 sekuntia Federico Caricasulon ajalla 1.37,694 ajamista pohjista. Cluzel lunasti kakkosruudun 0,491 Caricasulon takana. Sterkman Motorsport by HRP-tiimin Suzuki-kuljettaja Eemeli Lahti lähtee kisaan ruudusta 19.

Cortesella on ollut tällä kaudella ongelmia ohitusten kanssa. Misanossa tilanne on toivon mukaan radan luonteen myötä toinen.

– Tämän pitäisi olla siltä osin parempi rata minulle. Täällä voi tehdä paljon hyviä asioita jarrutuksissa, Cortese vinkkaa.

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *