Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racingin ässä: ”Pystyn taistelemaan voitosta”
Kallio Racingin Sandro Cortese saalistaa tulevana viikonloppuna uransa ensimmäistä Supersport-luokan MM-osakilpailuvoittoa Aragonissa. Kuva: worldsbk.com

Kallio Racingin ässä: ”Pystyn taistelemaan voitosta”

Supersport-luokan MM-sarjan ensimmäinen Euroopan osakilpailu ajetaan tulevana viikonvaihteena Motorland Aragon-radalla Espanjassa. Suomalaistalli Kallio Racingin ässä Sandro Cortese uhkuu itseluottamusta ja myös revanssia Australian sekä Thaimaan osakilpailujen jälkeen.

Cortesea jäi kaivelemaan podiumsijoituksen harmillinen menetys Thaimaan Buriramissa. Neljäs sija oli silti kelpo suoritus Supersport-luokassa ensimmäistä kautta ajavalta saksalaiselta.

– Se oli hyvä tulos, mutta olin vähän pettynyt siihen, että en yltänyt podiumille. En menettänyt kuitenkaan paljon pisteitä ja kaiken kaikkiaan Thaimaan kisaviikonloppu oli ok, Cortese kuittaa sarjan virallisella sivulla.

Kausi jatkuu Aragonin jälkeen moottoripyöräurheilun katedraalissa Hollannin Assenissa. Cortese tuntee molemmat radat kuin omat taskunsa.

– Aragon ja Assenn tulevat olemaan hyviä haasteita minulle ja uskon, että pystyn taistelemaan niillä podiumsijoituksista ja jopa voitosta, Kallio Racingin Yamahalla nopeasti sinuksi päässyt Cortese vahvistaa.

Randy Krummenacher johtaa kahden kisaan jälkeen sarjaa pistein 45. Lucas Mahiasilla on koossa sama saldo. Federico Caricasulo ja Cortese tulevat seuraavilla sijoilla 29 pistettä plakkarissaan.

Brittitallissa kilpailevan Niki Tuulen 12 pistettä oikeuttavat seitsemänteen sijaan. Cortesen tallikaveri Loris Cresson on seitsemällä pisteellä sarjassa sijalla 15.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Niki Tuuli: ”Nyt keskitytään oikeisiin asioihin ja haetaan kärkisijoituksia”

Aki Ajon tallin ensimmäinen maailmanmestari heitti pyyhkeen kehään Supersporteissa

Kallio Racingin ex-kuski tuuraamaan viisinkertaista maailmanmestaria

Vesa Kalliolta kova vinkki: ”Moto2-luokka kiinnostaa”

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *