Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racingille upea ”ylennys” Yamahan taholta
Kallio Racingin mestaruusjuhlaa kaudella 2018. Kuva: Philippe Damiens

Kallio Racingille upea ”ylennys” Yamahan taholta

Vesa Kallion johtama Kallio Racing saavutti päättyneellä kaudella Supersport-luokan maailmanmestaruuden saksalaiskuljettaja Sandro Cortesen ajamana. Yamahan isot pomot ovat päättäneet palkita suomalaistallin hienolla tavalla ensi kauteen lähdettäessä.

– Meillä ei ole enää ensi kaudella Supersport-luokassa virallista tiimiä, mutta meillä on kaksi tehtaan tuella ajavaa tiimiä, Yamahan kilpailupomo Andrea Dosoli avaa uutta filosofiaa Speedweekissä.

Kallio Racingin ohella Yamahan ykkösnyrkin Supersporteissa muodostaa Christophe Guyotin johtama GMT94-tiimi.

Tämä järjestely takaa sen, että Kallio Racingilla on käytettävissään kaikki viimeiset päivitykset ja epäilemättä Yamahan linjaus helpottaa myös taloudellisia ponnisteluja.

Cortese kilpailee ensi kaudella Superbike-luokan MM-sarjassa ja Yamahan GRT-tiimin väreissä. Kallio Racing on jo vahvistanut jatkosopimuksen belgialaisen Loris Cressonin kanssa, mutta Cortesen todellisen korvaajan nimeä ei ole vielä sopimuspapereissa. Vahvimmilla lienee Yamahalta jo kokemusta ja menestystä omaava itävaltalainen Thomas Gradinger.

GMT-tiimissä tilanne on vastaava. Tulokas Corentin Perolari on jo pestattu, mutta toisen kuljettajan sopimus odottaa julkistamista. Kyseinen herra on todennäköisesti Federico Caricasulo.

Katso myös

Imatranajon valtias ei lähde puolustamaan IRRC-mestaruuttaan – ajaa kuitenkin Suomen osakilpailun

Kansainvälisen IRRC Superbike-sarjan mestaruuden viime vuonna vienyt ja Imatranajon valtiaaksi voitoilla ja kierrosennätyksellä kohonnut britti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *