Etusivu / Muut uutiset / Kallio Racing tarjoaa paalupaikkahirmulle todellisen huippupyörän: ”En olisi uskonut, että pystyn rikkomaan rataennätyksen!”
Sandro Cortese saavutti suomalaistallin Yamahalla jo toisen paalupaikan putken. Kuva: worldsbk.com

Kallio Racing tarjoaa paalupaikkahirmulle todellisen huippupyörän: ”En olisi uskonut, että pystyn rikkomaan rataennätyksen!”

Tallipäällikkö Vesa Kallio, hänen isänsä Hannu ja koko Kallio Racing-tiimi saivat ansaitusti jälleen uuden, upean sulan hattuunsa tänään ratamoottoripyöräilyn katedraalissa, eli Assenin radalla Hollannissa.

Supersport-luokan maailmanmestaruudesta taisteleva suomalaistallin saksalaisässä Sandro Cortese takoi Yamahalla viikon sisään toisen paalupaikkansa putkeen tavalla, joka ei jättänyt jossitteluille sijaa.

Cortese tykitti uuden rataennätyksen ja kepitti sarjaa johtavan Lucas Mahiasin lähes kolmella kymmenyksellä.

– Olen todella tyytyväinen ja superonnellinen tästä toisesta paalupaikastani. En olisi uskonut, että pystyn rikkomaan rataennätyksen, Cortese viittaa sittenkin vasta kolmen täyden osakilpailun mittaiseen Supersport-uraansa.

Cortese on huippuiskussa, mutta niin on myös hänen pyöränsä, mistä arvatenkin varsin suuri kunnia kuuluu Hannu Kalliolle.

– Tuntuma pyörään ja ajamiseen on erittäin hyvä. Pystyn ajamaan rennosti ja pidän siitä, miten pyörä käyttäytyy, Cortese alleviivaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Niki Tuuli iloitsee: ”Teimme todella suuren parannuksen!”

Kallio Racingille paalupaikka Assenissa – Tuuli kahdeksas aika-ajoissa

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *