Etusivu / Muut uutiset / Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Kaartinen Motorsport siirtyy Aprilian joukkoihin

Italialaisen Aprilian maahantuoja Oy Brandt Ab ja Kaartinen Motorsport ovat sopineet yhteistyöstä kausille 2019-2020.

Kaartinen Motorsportin kolme kuljettajaa ajavat road racingiä Aprilian RSV4 RF-pyörillä. Aki Valkila ja Tomi Kaartinen osallistuvat Superbiken SM-sarjaan ja Petri Honkanen Star Service Suomen Cup- sarjaan.

– Aprilia on syntynyt radalle. Tällä kaksivuotisella sopimuksella tuomme Aprilian vahvasti myös Suomen road racing ympyröihin ja odotuksemme ovat luonnollisesti korkealla, sanoo Aprilian maahantuonnista vastaava Oy Brandt Ab:n myynti- ja tuotepäällikkö Keijo Rouvali.

– Aprilian RSV4 RF on 201 hevosvoimainen tykki, jonka huippunopeus on yli 300 km/h. Jousituksen on valmistanut Öhlins. Apriliassa on kaikki nykyaikaiset elektroniset herkut, vetoluistonhallinta, säädettävä tehokartta ja lähtö- ja vaihtoavustin. Pyörästä menestyminen ei ainakaan jää kiinni, kertoo Tomi Kaartinen.

Tiimin päämekaanikkona toimii Juha Rautsiala. Hänellä on 30 vuoden kokemus kaksipyöräisistä niin siviili- kuin kilpapuolelta.

Kaartinen Motorsport on vuonna 2014 perustettu road racing-tiimi. Tiimin tarkoitus on nousta suomalaisen road racingin huipulle. Kaartinen Motorsport kilpailee edellä mainittujen luokkien lisäksi superstock 600-, retro superbike- ja Classic Formula 1-sarjassa.

Teksti ja kuvat: Kaartinen Motorsport tiedotus

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *