Etusivu / Muut uutiset / Imatranajo ja i2 yhteistyöhön – tavoitteena viihdyttävä sekä ympäristöystävällinen moottoriurheilutapahtuma

Imatranajo ja i2 yhteistyöhön – tavoitteena viihdyttävä sekä ympäristöystävällinen moottoriurheilutapahtuma

i2 tuo sponsoroinnin sekä markkinointiviestinnän osaamisensa avulla lisää ammattimaisuutta Imatranajo-tapahtumaan. Tähtäimessä on tapahtuman kehittäminen ja kasvattaminen niin katsojia kuin ympäristöäkin palvellen.

Markkinointiosakeyhtiö i2 sekä Imatranajo ovat aloittaneet yhteistyön. i2 tulee jatkossa vastaamaan erityisesti tapahtumasponsoroinnista sekä markkinointiviestinnästä. i2:n toimitusjohtaja Ari Rauhala tahtoo kuitenkin katsoa tapahtumaa kokonaisuutena sekä pidempänä yhteistyönä.

– Yhteistyömme alkaa jo tänä kesänä, mutta tahdomme olla aktiivisesti sekä pitkäjänteisesti mukana kehittämässä Imatranajosta entistä kiinnostavampaa ja hienompaa moottoriurheilutapahtumaa, Rauhala sanoo.

Imatran Moottorikerhon puheenjohtaja Sami Backman on erittäin tyytyväinen yhteistyön syntymiseen. Backmanin mukaan i2 tuo osaamisellaan merkittävää lisäarvoa tapahtumalle sekä sen kehittämiseen.

– Imatranajo on kehittynyt ja kasvanut pääasiassa erittäin intohimoisten harrastajien sekä vapaaehtoisten ansiosta. Nyt saamme vahvistettua intohimoista joukkoamme markkinointiviestinnän sekä sponsoroinnin ammattilaisilla, Backman toteaa.

Kohti ympäristöystävällisempää moottoriurheilua

Imatranajon keskeisimpiä kehittämisteemoja ovat sekä tapahtuman yleisö- että ympäristöystävällisyys. i2:n ammattitaito tulee mahdollistamaan molempien teemojen kehittämisen samaan aikaan.

– Tahdomme pitää ympäristön sekä luonnon huomioimisen jatkuvasti keskiössä, kun suunnittelemme ja kehitämme tämänkaltaista tapahtumaa. Eteenpäin on menty monilta osin, eikä kehityksen vauhti ole todellakaan hyytymässä, Rauhala toteaa.

Tämän kesän tapahtumaan on tavoitteena saada nähtäville ympäristöystävällisen moottoriurheilun tulevaisuutta Enelin suunnitteleman ja luoman MotoE -sähkömoottoripyörän muodossa.

Tänä vuonna Imatranajo järjestetään 6.- 8.7.2018. Tapahtumaan on vapaa pääsy kaikille alle 18-vuotiaille. Lue lisää tapahtumasta ja hanki lippusi täältä!

Teksti ja kuva: Imatranajon tiedotus

Katso myös

Jonathan Rean elämä ei ole ollut pelkkää tuhkimotarinaa

Jonathan Rea, 31, on yksi maailman arvostetuimmista ratamoottoripyöräilijöistä. Hän on saavuttanut Superbike-luokassa neljä maailmanmestaruutta peräkkäin …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *