Etusivu / Muut uutiset / GPuutiset.fi-sivusto laajentaa moottoripyöräurheilun kattausta – RR:n lisäksi myös muut ratalajit ja off road-lajit mukaan!

GPuutiset.fi-sivusto laajentaa moottoripyöräurheilun kattausta – RR:n lisäksi myös muut ratalajit ja off road-lajit mukaan!

GPuutiset.fi-sivustolle on tullut vielä sen lyhyen matkan varrella tiedusteluja ja toiveita siitä, olisiko meillä mahdollisuus ottaa ratamoottoripyöräilyn lisäksi kattaukseen mukaan myös muita moottoripyöräurheilun lajeja.

GPuutiset.fi on moottoripyöräurheilun asialla, joten vastaus tulee tässä: kyllä, joskin pääpaino on ja pysyy RR:n puolella.

GPuutiset.fi-sivusto toimii omakustanteisesti ja niin sanotusti ”rakkaudesta lajiin”. GPuutiset.fi on pitkälti yhden tekijän aikatauluista riippuvaista ja sitä ylläpidetään oman toimen ohella, joten tässä vaiheessa muiden rata- ja off road-lajien uutisointi sivustollamme perustuu tiedotteisiin.

Kyseiset tiedotteet julkaistaan sivuston ”Muut uutiset”-osiossa. Pistäkää sana kiertämään!

Tiedotteet osoitteeseen: [email protected]

Moottoripyöräurheilulla ei ole koskaan liikaa medianäkyvyyttä. GPuutiset.fi kantaa tällä kädenojennuksella oman kortensa kekoon – joskus tiedotteiden julkaisemisen osalta pienellä viiveellä, mutta kuitenkin. Emme anna mitään turhia ja useasti toteutumatta jääviä 24/7-lupauksia.

Kyse on samalla myös eräänlaisesta kokeiluvaiheesta, jonka toimivuus tarkistetaan loppuvuodesta.

Vauhdikasta loppukesää ja alkavaa syksyä!

Katso myös

Pekka Päivärinta lähtee takomaan kuudetta MM-kultaa – tältä näyttää kauden 2019 kalenteri

Pekka Päivärinta lähtee takomaan kuljettajana jo kuudetta ja Jussi Veräväinen hänen purkkiorjanaan ensimmäistä sivuvauluokan maailmanmestaruutta …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *