Etusivu / MotoGP/MotoE / Yamahan tiimiesittely vanhassa teurastomossa – revanssinmakuinen avaus kauteen 2018
Kuva: @valentinorossi_teamvr46yellow

Yamahan tiimiesittely vanhassa teurastomossa – revanssinmakuinen avaus kauteen 2018

Yamaha lähtee rajulla tavalla tulevaan MotoGP-kauteen. Suunnitteilla olevasta vastaiskusta Hondan ja Ducatin suuntaan tarjoillaan esimakua heti virallisessa tiimiesittelyssä, joka viedään symbolisesti vanhan teurastamon tiloihin.

Yamahan tehdastiimi ja sen kuljettajat, Valentino Rossi ja Maverick Vinales esittäytyvät kauden 2018 virallisissa väreissään 24. tammikuuta Madridissa. Yamahalla myönnetään, että presentaation estradi on todellakin ainutlaatuinen ja tarkoin harkittu.

Paikkana on nykyään kulttuurikeskuksena hohtava Matadero, mutta Yamaha haluaa tässä tapauksessa kunnioittaa enemmän rakennuksen perinteitä ja tuoda samalla kaikille tiettäväksi sen, että nyt on rajun vastaiskun paikka.

MotoGP-luokan ensimmäinen virallinen testijakso ajetaan 28.-30. tammikuuta Sepangin radalla Malesiassa. Kausi käynnistyy 18. maaliskuuta Losailin valaistulla aavikkoradalla Qatarissa.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *