Etusivu / MotoGP / Yamahan tiimiesittely vanhassa teurastomossa – revanssinmakuinen avaus kauteen 2018
Kuva: @valentinorossi_teamvr46yellow

Yamahan tiimiesittely vanhassa teurastomossa – revanssinmakuinen avaus kauteen 2018

Yamaha lähtee rajulla tavalla tulevaan MotoGP-kauteen. Suunnitteilla olevasta vastaiskusta Hondan ja Ducatin suuntaan tarjoillaan esimakua heti virallisessa tiimiesittelyssä, joka viedään symbolisesti vanhan teurastamon tiloihin.

Yamahan tehdastiimi ja sen kuljettajat, Valentino Rossi ja Maverick Vinales esittäytyvät kauden 2018 virallisissa väreissään 24. tammikuuta Madridissa. Yamahalla myönnetään, että presentaation estradi on todellakin ainutlaatuinen ja tarkoin harkittu.

Paikkana on nykyään kulttuurikeskuksena hohtava Matadero, mutta Yamaha haluaa tässä tapauksessa kunnioittaa enemmän rakennuksen perinteitä ja tuoda samalla kaikille tiettäväksi sen, että nyt on rajun vastaiskun paikka.

MotoGP-luokan ensimmäinen virallinen testijakso ajetaan 28.-30. tammikuuta Sepangin radalla Malesiassa. Kausi käynnistyy 18. maaliskuuta Losailin valaistulla aavikkoradalla Qatarissa.

Katso myös

Shokkiuutinen: Jonas Folger vetäytyy MotoGP-luokasta

Gilbertin syndroomasta kärsivä saksalaiskuljettaja Jonas Folger on tehnyt shokeeravan ratkaisun: Yamahan Tech3-satelliittitiimin kuljettaja vetäytyy MotoGP-luokan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *