Etusivu / MotoGP/MotoE / Yamaha-pomo salamyhkäinen Lorenzon paluusta
Jorge Lorenzo. Kuva: Ducati Corse

Yamaha-pomo salamyhkäinen Lorenzon paluusta

Ducatille turhan toivioretken tehnyt MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo jatkaa ensi kaudella uraansa suurella todennäköisyydellä Yamahan vielä vahvistamattomassa satelliittitiimissä. Yamahan tehdastiimin toimitusjohtaja Lin Jarvis tarjoilee tästä vahvan vinkin, joskin vielä varsin salamyhkäisesti.

– Voi olla, Jarvis vastasi hymyssäsuin Sky Sportsin hänelle esittämälle kysymykselle Lorenzon todennäköisestä paluusta Yamahalle.

Tuo hymy on tulkittu siten, että neuvottelut saattavat olla jo varsin pitkällä.

Jarvis korostaa, että Lorenzolla on edessään vaikea tilanne moneltakin osin.

– Hän ei ole vielä täysin ulkona Ducatilta ensi kauden osalta, mutta moni pitää sitä selviönä, että hän lähtee. Jos minulta olisi kysytty kaksi viikkoa sitten Lorenzon tilanteesta, niin olisin vastannut, että hän siirtyy Suzukikin tehdastiimiin. Nyt se ei ole enää todennäköistä. Toistan, Lorenzolla on vaikea tilanne edessään myös siksi, että hän on tottunut kilpailemaan aina tehdastiimissä.

Yamahan uuden satelliittitiimin ja Lorenzon tilanteesta ei ole ehkä odotettavissa lisää tietoa vielä tulevana viikonvaihteena Mugellossa ajettavan Italian GP:n aikoihin.

Suuria uutisia tältä osin odotelleen kesäkuun puolivälin tuntumassa Barcelonassa ajettavassa Katalonian GP:ssä. Siis samana viikonvaihteena, jolloin KTM:n Mika Kallio ajaa kauden toisen villin kortin kisansa. Kalliolla on siinä kisassa paljon pelissä.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Lorenzo on palaamassa Yamahalle – MotoGP-pomot mukana kuviossa

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *