Etusivu / MotoGP / Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa
Kuva: Motogp.com

Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa

Sepangin radalla lokakuussa ajettu Malesian MM-osakilpailu on valittu vuoden 2017 parhaaksi GP:ksi. Valinnan takana ovat GP-komissio, sarjaa hallinnoiva Dorna, kansainvälinen moottoriliitto FIM, valmistajien yhdistys MSMA ja tallien yhdistys IRTA.

Sepangissa on vallinnut aina mahtava ilmapiiri, sillä F-ykköset hylänneet malesialaiset ovat todellakin ottaneet MotoGP:n vuosien saatossa omakseen.

Vuoden parasta GP:tä seurasi kolmen päivän – perjantaista sunnuntaihin – ajan paikan päällä peräti 166 486 katsojaa, mikä merkitsee uutta ennätystä.

Aki Ajonkin kanssa pitkään ja menestyksekästä yhteistyötä tehnyt Sepangin ratayhtiön (SIC) toimitusjohtaja Razlan Razali saa olla syystäkin ylpeä saavutuksista.

– Tämä kertoo omistautumisestamme, osaamisestamme ja kyvystämme järjestää kansainvälinen tapahtuma, joka saa tunnustusta näin arvovaltaisilta tahoilta kuin FIM ja Dorna. Viime kaudella ajettiin 18 GP:tä ja meidät valittiin parhaaksi. Se on mahtava uutinen Malesialle ja erityisesti faneille ja nostaa tietysti koko SIC-henkilöstön henkeä, Razali toteaa ratayhtiön tiedotteessa.

Malesian GP on valittu jo kertaalleen aiemmin kauden parhaaksi. Se tapahtui vuonna 2012. Sepangin sopimus Dornan kanssa ulottuu tällä erää vuoteen 2021 asti.

Katso myös

GP-komissio nuiji Kalliolle ensi kaudeksi viisi villin kortin kisaa

KTM:n testikuljettajan Mika Kallion oli tarkoitus ajaa ensi kaudella kuusi villin kortin MotoGP-kisaa. Nyt tuo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *