Etusivu / MotoGP/MotoE / Video: Marquez kaatui rajusti Mugellossa
Kuvakaappaus.

Video: Marquez kaatui rajusti Mugellossa

Mugellon huippunopealla radalla Italiassa viime viikolla ajetuista MotoGP-luokan yksityistesteistä ei ole tarjottu tiimien taholta virallista tietoa. Se kuitenkin tiedetään, että Marc Marquez oli Hondallaan selkeästi nopein kuivalla radalla ja myös se, että sama mies kaatui rajusti märällä baanalla.

Mugellossa testattiin niin sanotusti ”suljettujen ovien takana”, mutta epävirallista tietoa Toscanasta on tihkunut mm. alla olevan videon muodossa:

Kuninkuusluokan hallitsevan maailmanmestarin Marquezin elekieli kertoo, että kyse oli kovasta tällistä ja mieheltä taisivat olla ilmat pihalla ainakin hetken aikaa.

Yleensä aktiivisesti sosiaalista mediaa päivittävä Marquez lienee kuitenkin täydessä kunnossa, sillä hän puki Mugellon testien annin Twitter-tilillään yhteen sanaan: ”Tyytyväinen”.

Edellisen osakilpailun kotiyleisönsä edessä Jerezissä näytöstyyliin voittanut Marquez johtaa sarjaa pistein 70. KTM:lle ensi kaudella siirtyvä Yamahan Tech3-tiimin Johann Zarco on toisena 12 pistettä Marquezia jäljessä. Yamahan tehdastiimin Maverick Vinales kyttää Zarcoa kahdeksan pisteen päässä.

Ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva, Jerezissä harmittavasti nollille kohutun joukkokolarin jäljiltä jäänyt Ducatin Andrea Dovizioso on viidentenä pistein 46. Suzukin Andrea Iannonella on koossa piste kaimaansa ja entistä tallikaveriaan enemmän. Yamahan kehitystyötä kovin sanankääntein arvostelleen Valentino Rossin plakkarista löytyy 40 pistettä.

Kausi jatkuu ensi viikonvaihteessa Zarcon ”takapihalla”, eli Le Mansin radalla Ranskassa.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *