Etusivu / MotoGP / Valentino Rossi herkistyi: ”Tämä on mahtava hetki minulle, veljelleni ja äidillemme Stefanialle”
Valentino Rossi ja hänen velipuolensa Luca Marini olivat lauantaina pelkkää hymyä. Syystäkin, sillä Rossi ajoi kuninkuusluokan aika-ajoissa toiseksi ja Marini saavutti uransa ensimmäisen paalupaikan Moto2:ssa. Kuva: Sky Racing Team VR46.

Valentino Rossi herkistyi: ”Tämä on mahtava hetki minulle, veljelleni ja äidillemme Stefanialle”

MotoGP-legenda Valentino Rossi vietti lauantaina Brnon radalla Tshekissä ikimuistoisia ja myös herkkiä hetkiä. Rossi, 39, ajoi kuninkuusluokan aika-ajoissa toiseksi ja hänen velipuolensa Luca Marini, 20, saavutti uransa ensimmäisen paalupaikan Moto2-luokassa.

Rossi ja Marini istuivat vierekkäin aika-ajojen jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Se oli hetki, jota maestro on odottanut hartaasti.

– Tämä on mahtava hetki minulle, veljelleni ja myös äidillemme Stefanialle, Rossi hehkutti.

– Upeaa. Olen erittäin tyytyväinen Lucaan ja ylpeä hänestä. Hän on parantanut otteitaan paljon kolmessa viimeisessä kisassa. Olen tietenkin iloinen myös VR46-tiimimimme osalta, jossa Luca ajoi todella vahvan aika-ajon, Rossi jatkoi.

Rossille tuli lauantaina kuluneeksi tarkalleen 22 vuotta siitä, kun hän saavutti upean uransa ensimmäisen MM-osakilpailuvoiton. Se näki päivänvalonsa samalla Brnon radalla silloisessa 125-kuutioisten luokassa vuonna 1996. Eli silloin, kun Luca Marini ei ollut vielä syntynytkään.

Rossi ajoi MotoGP-luokan kolmannessa harjoituksessa vielä kärkeen lauantaina, mutta aika-ajoissa paukut eivät riittäneet Ducatin Andrea Dovizioson lyömiseen.

– Olen kuitenkin tyytyväinen, sillä kierrosaikani 1.54,9 oli vaikuttava. Olin nopeampi kuin viime vuonna täällä. Vedin todellakin aivan äärirajoilla, enkä tehnyt virheitä. Eturivin lähtöpaikka sunnuntain 21 kierroksen kisaan on äärimmäisen arvokas, Rossi tähdentää.

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *