Etusivu / MotoGP / Vahvistus KTM-pomolta: ”Mika Kallio jatkaa meillä kaudella 2019”
Mika Kallio. Kuva: Motogp.com

Vahvistus KTM-pomolta: ”Mika Kallio jatkaa meillä kaudella 2019”

KTM:n moottoriurheilutoimintaa johtava Pit Beirer on julkistanut tänään upean suomalaisuutisen: polveensa poteva Mika Kallio jatkaa myös ensi kaudella KTM:n MotoGP-tiimin testikuljettajana.

– Olen lukenut jostain, että Mika olisi ensi vuonna kysymysmerkki KTM:n taholta. Voin vakuuttaa teille: sellaista kysymysmerkkiä ei missään tapauksessa ole, Beirer alleviivaa Speedweekille.

– Mikan kanssa solmitaan sopimus KTM:lle ensi kaudeksi, vaikka hän olisi kyynärsauvojen varassa koko vuoden! Beirer lataa.

Kallion toipumisaika vaikeasta polvivamasta vie pahimmassa tapauksessa puolisen vuotta. KTM:llä ollaan varauduttu myös tähän.

– Tarvitsemme Mikalle tietysti tuuraajan, jos hän ei ole vielä kunnossa Sepangissa helmikuussa ajettavissa testeissä. Tämän vuoksi tarvitsemme ehdottomasti toisen testikuljettajan Mikan rinnalle. Bradley (Smith) on yksi vaihtoehto, Beirer viittaa KTM:n tämän kauden kisakuljettajan puoleen.

Kaksi muuta vaihtoehtoa ovat Jonas Folger ja Dani Pedrosa.

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *