Etusivu / MotoGP / ”Todellisia gladiaattoreita!” Nyt näitä MotoGP-sankareita odotellaan KymiRingille
Entinen F1-kuski Mark Webber ihannoi MotoGP-sarjaa ja ylistää sen kuljettajia gladiaattoreiksi. Kuva: Motogp.com

”Todellisia gladiaattoreita!” Nyt näitä MotoGP-sankareita odotellaan KymiRingille

KymiRingin ratahanke otti tänään ison askeleen eteenpäin ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, niin MotoGP-sarjaa ajetaan Suomessa vuoden 2019 loppukesällä. MotoGP on monen mielestä maailman parasta moottoriurheilua tällä hetkellä. Tätä myös entinen F1-kuljettaja Mike Webber alleviivaa.

Kun Red Bullin Max Verstappen manasi Melbournessa ajetun F1-avauksen jälkeen, että nykyisillä autoilla ohittaminen on kierrosta kohden jopa sekunninkin hitaampien osalta miltei mahdotonta, niin MotoGP:ssä meininki on täysin toista: upeita ohituksia, rajuja mies miestä-vastaan taisteluita ja sekunnin tuhannesosilla ratkaistavia voittovääntöjä.

Jatkakaa kaverit samaan tyyliin ja pitäkää itsenne nykyisen kaltaisina!

Webber on fanittanut MotoGP:tä jo pitkään ja Qatarissa ajettu MM-avaus vain vankisti entisestään hänen mielipidettään. Hän toi sen näkyvästi esille sosiaalisessa mediassa.

– MotoGP on aivan sensaatiomaista, gladiaattori-tyylistä mies ja pyörä-näytöstä. Jatkakaa kaverit samaan tyyliin ja pitäkää itsenne nykyisen kaltaisina!, Webber lähettää haltioissaan ylevät terveisensä kaksipyöräisten kuninkuussarjaan.

Ja kun vauhtiin päästiin, niin lisää tulee:

– Moottoriurheilussa mennään maailmalla koko ajan siihen suuntaan, että ollaan varovaisempia ja vältetään riskejä. Se on aivan uskomatonta, mitä samaan aikaan MotoGP:ssä tapahtuu, Webber viittaa ensisijaisesti Andrea Dovizioson ja Marc Marquezin huumaavaan kaksintaisteluun voitosta Losailin valaistulla aavikkoradalla.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: KymiRingin rakentaminen etenee – Opetus- ja kulttuuriministeriö hyväksyi yksityisen rahoituksen toteutuksen

Katso myös

MotoGP-sarjassa tehtiin upea yleisöennätys

MotoGP:llä menee kovaa. Sarjan 19 MM-osakilpailua houkuttelivat kaudella 2018 paikan päälle yhteensä 2 884 242 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *