Etusivu / MotoGP / Tällä miehellä Bemareita piisaa – Marquez on myös melkoinen aika-ajohirmu
Marc Marquezin BMW-kokoelma kasvoi taas yhdellä kaunokaisella. Marquez on voittanut nyt jo viisi kertaa putkeen MotoGP-luokan aika-ajokisan. Kuva: Motogp.com

Tällä miehellä Bemareita piisaa – Marquez on myös melkoinen aika-ajohirmu

MotoGP-luokan nelinkertaisen maailmanmestarin Marc Marquezin kokoelmista löytyy myös mukava kattaus sporttisia BMW-autoja. Vuonna 2013 kuninkuusluokkaan tullut Marquez on voittanut jokaisella kaudellaan BMW M -aika-ajokisan. Viides voitto putkeen palkittiin vuorostaan sinisellä BMW M4 CS:llä.

BMW-kisa kattaa koko kauden, eli tämän vuoden osalta 18 GP:n aika-ajot. Marquez saavutti päättyneellä kaudella komeasti kahdeksan paalupaikkaa, joista jokaisesta plakkariin kilahti 25 Bemaripistettä.

Marquezin osalta BMW-kisan yhteispotti kohosi 343 pisteeseen. Maverick Vinales päätyi 257 pisteellä toiseksi ja Dani Pedrosa pinnoin 221 kolmanneksi.

Seuraavat sijat nappasivat nimiinsä Johann Zarco (205), Valentino Rossi (204) ja Andrea Dovizioso (181).

– Tiedän, kuinka arvostettu ja haluttu BMW M-palkinto on keskuudessamme. Olen erityisen ylpeä siitä, että voitin palkinnon nyt jo viidennen kerran peräkkäin. Tämä motivoi minua entisestään saavuttamaan ensi vuonna sen kuudennen!, myhäilee Marquez.

Motogp.com

Katso myös

Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa

Sepangin radalla lokakuussa ajettu Malesian MM-osakilpailu on valittu vuoden 2017 parhaaksi GP:ksi. Valinnan takana ovat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *