Etusivu / MotoGP / Taasko se alkoi? Lorenzo tiuskii Doviziosolle
Jorge Lorenzo. Kuva: Ducati Corse

Taasko se alkoi? Lorenzo tiuskii Doviziosolle

MotoGP-luokan kolminkertainen maailmanmestari Jorge Lorenzo ei ollut Yamahalla kilpaillessaan tunnetusti ylimpiä ystäviä Valentino Rossin kanssa. Nyt harmonia alkaa vuorostaan rakoilla Lorenzon ja Andrea Dovizioson välillä Ducatilla.

Lorenzo on ollut alkukaudella tulta tappuraa. Ensi Ducatin tallipäällikkö Gigi Dall’Igna sai kuulla kunniansa Qatarin GP:ssä ja pian sen jälkeen Lorenzo antoi kenkää neuvonantajalleen Alex Debonille.

Lorenzon mitta täyttyi lopullisesti Argentiinan GP:n yhteydessä. Dovizioso näet totesi, että hän ei yllättyisi, jos Lorenzo lähtee tämän kauden jälkeen Ducatilta.

Lorenzon näkemyksen mukaan Dovizioso on aina, pienemmistä luokista lähtien, pyrkinyt lausunnoillaan heikentämään hänen moraaliaan.

– Dovizioso on erittäin järkevä. Hän tietää aina kaiken, Lorenzo toteaa sarkastisesti Movistar TV:lle.

– Hän on pyrkinyt koko urani ajan heikentämään moraaliani. Ja hän tekee sitä edelleen ollessamme tiimikavereita. Se on se tapa, jolla hän puhuu minusta medialle, Lorenzo jatkaa.

Lorenzo pyrkii kuitenkin samalla ainakin toppuuttelemaan tulehtuneita välejään Doviziosoon.

– Kaikki on kunnossa ammatillisessa mielessä. Hän on rauhallinen kaveri ja meillä on ystävällinen suhde keskenämme. Tulemme tänne voittamaan kisoja ja maailmanmestaruuksia, emme ystävystymään toistemme kanssa, Lorenzo muotoilee tyylilleen uskollisesti.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Dovizioso, yllättyisitkö Lorenzon lähdöstä Ducatilta: ”En”

* Argentiinan GP:n tulosseuranta.

Katso myös

MotoGP-sarjassa tehtiin upea yleisöennätys

MotoGP:llä menee kovaa. Sarjan 19 MM-osakilpailua houkuttelivat kaudella 2018 paikan päälle yhteensä 2 884 242 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *