Etusivu / MotoGP / Suzuki poimi talentin talteen: Mir MotoGP-luokkaan kahden vuoden sopimuksella
Joan Mir on solminut Suzukin MotoGP-luokan tiimin kanssa kaudet 2019 ja 2020 kattavan sopimuksen. Kuva: Motogp.com

Suzuki poimi talentin talteen: Mir MotoGP-luokkaan kahden vuoden sopimuksella

Suzukin MotoGP-tiimi on vahvistanut odotetun sopimuksen: Joan Mir nousee MotoGP-luokkaan espanjalaisen maanmiehensä Alex Rinsin rinnalle kausiksi 2019 ja 2020.

Mir, 20, saavutti viime vuonna ylivoimaiseen tyyliin Moto3-luokan maailmanmestaruuden. Mir kilpailee meneillään olevalla kaudella Moto2:ssa.

Mir nousee Suzukin tehdastiimiin italialaisen Andrea Iannonen paikalle. Iannone on puolestaan solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen Aprilian kanssa.

– Joan Mir on vasta 20-vuotias ja hän on jo nyt maailmanmestari ajettuaan viime kaudella vaikuttavasti peräti kymmenen osakilpailuvoittoa. Mir on jo ehtinyt osoittaa taitonsa ja hän omaa kuljettajana ne kaikki luonteenpiirteet, joita meillä oli nuorelta kuljettajalta haussa, Suzukin tiimipomo Davide Brivio toteaa.

– Keskustellessani Mirin kanssa tajusin, kuinka paljon hän pitää Suzukin projektista ja kuinka hän haluaa liittyä juuri meihin. Tietenkin sopeutuminen ja kokemuksen hankkiminen vie oman aikansa, mutta meillä on täysi luottamus hänen potentiaaliinsa, Brivio jatkaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Iannone siirtyy Aprilialle kausiksi 2019-2020 – ”Andrea, pidetään hauskaa!”

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *