Etusivu / MotoGP/MotoE / Stonerilta hieno kunnianosoitus Rossille: ”Olisi yhä numero 1, jos vain oikea ranne ratkaisisi”
Casey Stoner. Kuva: Ducati Corse

Stonerilta hieno kunnianosoitus Rossille: ”Olisi yhä numero 1, jos vain oikea ranne ratkaisisi”

MotoGP-luokan kaikkien aikojen nopeimmaksi kuljettajaksi luonnehdittu Casey Stoner lataa upeaa tekstiä legendaarisesta Valentino Rossista. Stonerin mielestä Rossi olisi edelleen ylitse muiden, jos elektroniikka ei hallitsisi niin paljon nykypyöriä.

– Rossi on kuin minä: mikäli tuo kaikki elektroniikka ei hallitsisi pyörää ja voimaa kontrolloitaisiin ainoastaan kuljettajan oikealla ranteella, niin Rossi olisi yhä numero 1 radalla, Stoner sanoo GPOne-sivustolla.

Ensi viikonvaihteessa ajettavaan Saksan GP:hen valmistautuvan Rossin viimeisimmästä voitosta on vierähtänyt jo yli vuosi. Turhautunut ”Tohtori” toteaa sen tuntuvan ikuisuudelta.

Hondan Marc Marquez johtaa hallitsevana mestarina sarjaa kahdeksan GP:n jälkeen pistein 140. Toisena olevan Rossin plakkarista pinnoja löytyy 99.

– Rossi ja Vinales seuraavat Yamahalla Marquezia, mutta voittoja he eivät ole ajaneet. Juuri nyt ja jos olen rehellinen, niin Valentinolla ei ole riittävästi vauhtia voittamaan maailmanmestaruutta siitä huolimatta, että hän pysyy huippukuljettajana, joka on aina valmis taistelemaan podiumsijoituksista, Stoner näkee tilanteen Marquezin takana.

Grafiikka: Repsol Media

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

King of the Ring! Marquezin uskomaton voittoputki alkoi Ajon tiimissä

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *