Etusivu / MotoGP / Rossia houkutellaan Superbike-luokkaan
Valentino Rossia houkutellaan vierailevaksi tähdeksi yleisöpulasta kärsivään Superbike-luokan MM-sarjaan. Kuva: Yamaha Racing

Rossia houkutellaan Superbike-luokkaan

Espanjalaistaustainen Dorna hallinnoi ratamoottoripyöräilyn molempia pääsarjoja, eli MotoGP:tä sekä sen varjoon mediassa ja erityisesti yleisömäärissä pahasti jäävää Superbike-luokan MM:ää. Dornan Superbike-pomo Gregorio Lavilla heittääkin nyt ilmoille hurjan ajatuksen megatähti Valentino Rossin kilpailemisesta myös ”sisarsarjassa”.

Entinen aktiivikuljettaja Lavilla väläyttää sitä mahdollisuutta, että Rossi toisi vetovoimaa myös Superbiken puolelle muutaman villin kortin kilpailun muodossa.

Rossi on jo aiemmin vahvistanut mielenkiintonsa Superbike-kokeiluun, mutta se on ollut ainakin tähän mennessä aikatalullisesti miltei mahdoton yhtälö.

– Tavoitteemme on lisätä yleisön kiinnostusta SBK:ta kohtaan. Olisi mahtavaa, jos Rossi ajaisi meillä pari villin kortin kisaa, espanjalainen Lavilla innostuu italialaisella GPOne.com-sivustolla.

– Olisin tosiaankin ihastunut siitä ajatuksesta. Kohtelisimme häntä erittäin hyvin!, Lavilla lähettää terveisensä ”Tohtorille”.

Rossilla, 38, on nykyisestä Yamaha-sopimuksestaan vielä vuosi 2018 jäljellä.

Rossi ja kumppanit nähdään seuraavan kerran tositoimissa tulevana viikonvaihteena, kun MotoGP-sarjan kauden kahdeksas MM-osakilpailu ajetaan historiaa huokuvalla Assenin radalla Hollannissa.

Katso myös

Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa

Sepangin radalla lokakuussa ajettu Malesian MM-osakilpailu on valittu vuoden 2017 parhaaksi GP:ksi. Valinnan takana ovat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *