Etusivu / MotoGP / Rossi antaa palaa raivoissaan lisää: ”Marquezilla ei ollut rohkeutta tulla yksin pyytämään anteeksi”
Valentino Rossi. Kuva: Motogp.com

Rossi antaa palaa raivoissaan lisää: ”Marquezilla ei ollut rohkeutta tulla yksin pyytämään anteeksi”

Valentino Rossin tulikuumat tunteet Marc Marquezia kohtaan eivät ole tasaantuneet yhden huonosti nukutun yön jälkeen. Päinvastoin, sanansäilä sivaltaa – jos mahdollista – vieläkin terävämmin Argentiinan GP:n skandaalin jäljiltä.

Marquez saapui Yamahan varikkoboxin eteen välittömästi kisan jälkeen pyytääkseen Rossilta anteeksi aiheuttamaansa kaatumista. Rossin pitkäaikainen avustaja Uccio Salucci lähetti Marquezin saattueen kuitenkin rajuin sanankääntein matkoihinsa.

Rossin mukaan Marquez pyrki vain puhdistamaan mainettaan miljoonien katsojien edessä, sillä tv-kamerat seurasivat herkeämättä hänen saapumistaan Yamahan pilttuulle.

– Hän halusi tehdä sen kameroiden edessä ja hänellä ei ollut rohkeutta tulla yksin pyytämään anteeksi, Rossi viittaa Marquezin mukana olleeseen manageri Emilio Alzamoraan ja Hondan uuteen tallipäällikkö Alberto Puigiin.

Rossi ei sitä suoraan sano, olisiko hän ottanut Marquezin vastaan, jos tämä oli tullut esittämään anteeksipyyntönsä toisissa puitteissa. Tuskin, sillä siksi kovaa tekstiä ainakin juuri nyt tulee.

– Marquezin on pysyttävä kaukana minusta. Häin ei voi edes katsoa silmiini, koska hän ei kunnioita ketään, Rossi jyrähtää Motorsport.comille.

Katso myös

MotoGP-kuskit Fenatista: ”Eliniäksi ulos sarjasta, sivuun loppukaudeksi, tämä on riittävä rangaistus”

MotoGP-sarjan kuljettajat ovat yksimielisiä siitä, että Misanon Moto2-kisassa sikaillut Romano Fenati ansaitsee karmeasta törkytempustaan kovan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *