Etusivu / MotoGP/MotoE / Paha onnettomuus MotoGP-testeissä – Rabat sairaalaan, Ducati liekeissä
Tito Rabat. Kuva: Motogp.com

Paha onnettomuus MotoGP-testeissä – Rabat sairaalaan, Ducati liekeissä

MotoGP-luokan toinen testipäivä Montmelon radalla Barcelonassa valkeni aurinkoisena, mutta jatkui synkissä merkeissä, kun keskiviikon sessiosta oli ajettu kaksi ensimmäistä tuntia. Reale Avintia Racingin Ducati-kuljettaja Tito Rabat kaatui rajusti ja hänet on nyt siirretty sairaalahoitoon Barcelonaan.

Espanjalaisen Rabatin kovavauhtinen kaato (video alla) tapahtui uuden asfalttipinnan saaneen radan viimeisessä mutkassa.

Ducati syttyi tuleen ja Rabat jäi makaamaan hiekoille. Tiimiltä tulleen tiedon mukaan Rabat oli ollut tajuissaan siinä vaiheessa, kun hänet siirrettiin ambulanssilla ratasairaalaan.

Ratasairaalasta matka jatkui Barcelonan Quiron Dexeus-sairaalaan. Alustavien tietojen mukaan Rabat oli loukannut ainakin vasenta kättään.

Radalle lähti tänään 24 MotoGP-luokan kuljettajaa. Heidän joukossaan oli myös KTM:n testikuljettaja Mika Kallio, joka urakoi jo tiistaina Barcelonassa 58 kierrosta. Tuolloin radalla nähtiin vain kourallinen kuljettajia, koska sade haittasi testien avauspäivää.

Kallio ja Rabat kilpailivat kaudella 2014 tiimikavereina Marc VDS Racingissa. Rabat saavutti tuolloin Moto2-luokan maailmanmestaruuden ja Kallio korjasi talteen MM-hopean.

PÄIVITYS klo 15.50: Avintia-tiimi tiedotti, että Rabatilla ei ole luunmurtumia.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Kallio hyvässä vauhdissa Barcelonassa – KTM-kuskeista Espargaro edellä ja Smith takana

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *