Etusivu / MotoGP/MotoE / Nyt jysähti: Rossin nimi on jo papereissa – sopimusta salataan
Valentino Rossi. Kuva: Yamaha Racing

Nyt jysähti: Rossin nimi on jo papereissa – sopimusta salataan

Valentino Rossin, 38, ympärillä käy taas kova kohu.

Rossi on itse kertonut, että hän tekee päätöksensä uransa jatkosta – suuntaan tai toiseen – kauden 2018

parin ensimmäisen MotoGP-kisan jälkeen.

Rossin maanmies, pitkään ja edelleenkin vahvasti MotoGP:n sisäpiirissä vaikuttava italialaismanageri Carlo Pernat on tosin asiasta täysin toista mieltä.

Pernatin mukaan Rossi on jo allekirjoittanut sopimuksen kaudesta 2019. Syystä tai toisesta tuota sopimusta nyt vain salattaisiin.

– Olen vakuuttunut siitä, että Valentino on jo allekirjoittanut sopimuksen kaudesta 2019. Hän on tehnyt sen, koska tietää pystyvänsä ajamaan edelleen huippusijoituksista, Pernat lataa.

Rossi kertoi viime kauden jälkeen, että hän pelkää tosissaan sitä hetkeä, jolloin päätös upean uran loppumisesta on tehtävä.

– MotoGP on koko elämäni.

Tähän myös Pernat pohjaa puheensa ”salaisesta sopimuksesta”.

– Valentino pelkää hullunlailla uransa päättymistä. Hän tekee sen ratkaisun vasta äärimmäisessä tilanteessa, jolloin hän ei näe enää muuta vaihtoehtoa. Mutta nyt hän fyysisesti ja henkisesti valmistautunut siihen, että ura jatkuu, Pernat vakuuttaa GPone-sivustolle.

Rossin uskotaan tulevana aktiiviuransa jälkeen kuninkuusluokkaan omalla Yamaha-tiimillään. Rossin VR46-tiimit kilpailevat jo nyt Moto3- ja Moto2-luokkien MM-sarjoissa.

Lähde: Sportti.com/Kari Aho

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *