Etusivu / MotoGP / MotoGP-pomolla tiukka paikka Austinissa: Rossi ja Marquez kasvotusten saman pöydän ääreen
Valentino Rossi ja Carmelo Ezpeleta. Kuva: Motogp.com

MotoGP-pomolla tiukka paikka Austinissa: Rossi ja Marquez kasvotusten saman pöydän ääreen

MotoGP-sarjaa hallinnoivan Dornan pääjohtaja Carmelo Ezpeleta ei ole vielä keskustellut Valentino Rossin ja Marc Marquezin kanssa tunteita kuohuttaneista Argentiinan GP:n tapahtumista. Ezpeleta kertoo pyrkivänsä saamaan kaksikon keskustelemaan kasvotusten hänen kanssaan reilun viikon kuluttua ajettavan Austinin kisan alla.

– Rossi on erittäin vihainen ja Marquez on turhautunut. Ymmärrän molempia. En ole keskustellut vielä heidän kanssaan. Aika ei ole ollut vielä kypsä siihen. Psykologinen näkökulma on tärkeä ja sitä on kunnioitettava, Ezpeleta muotoilee GPOne-sivustolla.

Ezpeleta pyrkii ottamaan kaksikon puhutteluunsa turvallisuuskomission kokouksen yhteydessä.

– Puhumme asiat selväksi siellä ja haluan molempien olevan paikalla. Marquez on aina siellä ja Rossi useimmiten, Ezpeleta viittaa kyseisiin kokouksiin.

Ezpeletan sanoma Rossille ja Marquezille tulee olemaan varsin selväsanainen: rauhoittukaa ja saavuttakaa yhteisymmärrys, mikä on välttämätön askel normaalin tilanteen palauttamiseksi nykyisestä, käsillä olevasta tunnekuohusta.

Helpommin sanottu kuin tehty.

Katso myös

Mika Kallio polvileikkaukseen Suomeen – kolme nivelsidettä on poikki

KTM:n MotoGP-luokan testikuljettaja Mika Kallio kaatui perjantaina Saksan MM-osakilpailun harjoituksissa ja loukkasi polvensa niin pahasti, …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *