Etusivu / MotoGP / ”Mika tekee fantastista työtä testikuljettajana” – Smithin vuoro avautua
Mika Kallio kirkkaasti edellä ja Bradley Smith vähintäänkin pari pyöränmittaa takana. Näinhän se on radalla mennyt. Kuva: KTM/Gold and Goose

”Mika tekee fantastista työtä testikuljettajana” – Smithin vuoro avautua

Bradley Smith jatkaa kaudella 2018 KTM:n MotoGP-luokan kisa- ja Mika Kallio testikuljettajana. Laajalti sympatiaa osakseen kerännyt Kallio avautui harmissaan tilanteesta heti keskiviikkona ja tänään oli sitten Smithin vuoro.

– KTM:n usko ei horjunut minua kohtaan koskaan, Smith avaa pelin GPupdate-sivustolla.

– Kaikki yrittivät kysellä tilanteesta minulta, tekniseltä väeltäni ja tiimiltä. On hyvä, että tilanne on nyt tehty selväksi KTM:n taholta. Elämäni on nyt helpompaa. Minun ei nyt tarvitse enää osoittaa mitään, Smith jatkaa tuntojensa tilittämistä.

Kallio ajaa tämän vuoden neljännen villin kortin kisansa kauden marraskuussa päättävässä Valencian GP:ssä. Ensi kaudeksi hänelle on luvattu kuusi villin kortin GP:tä.

– Mika tekee fantastista työtä testikuljettajana ja on mahtavaa nähdä hänet taas radalla Valenciassa ja sen jälkeen villin kortin kisoissa ensi kaudella, toteaa Smith.

Kallio on saanut osakseen todellakin paljon sympatiaa Suomen lisäksi myös ulkomailla sen jälkeen, kun KTM:n julkisti keskiviikkona päätöksensä hänen ja espanjalaisen Pol Espargaron rinnalla jatkavan Smithin ensi kauden rooleista.

Yksi paljon peukkuja kerännyt päivitys kuului lyhyen ytimekkäästi näin:

”KTM jättää nopeimman kuljettajansa kotiin!”

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Kallio: ”Kyllähän se v*tuttaa tietysti kaikin puolin”

Katso myös

Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa

Sepangin radalla lokakuussa ajettu Malesian MM-osakilpailu on valittu vuoden 2017 parhaaksi GP:ksi. Valinnan takana ovat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *