Etusivu / MotoGP / Mika Kalliolle hyviä uutisia – KTM:n tallipomo haluaa kaksi testikuljettajaa kaudeksi 2019
KTM:n tallipäällikkö Mike Leitner ja Mika Kallio. Kuva: KTM/Markus Berger

Mika Kalliolle hyviä uutisia – KTM:n tallipomo haluaa kaksi testikuljettajaa kaudeksi 2019

Mika Kallio on edelleen vahvoilla jatkamaan töitä KTM:n MotoGP-projektin testikuljettajana kaudella 2019, vaikka vasta aluillaan oleva toipuminen viekin kuukausia. KTM:n tallipäällikkö Mike Leitner luottaa Kallioon kuin vuoreen, mutta haluaa varmuuden vuoksi toisen testikuljettajan hänen rinnalleen.

KTM:n tiedetään käyneen neuvotteluja testikuljettajan töistä Dani Pedrosan ja Jonas Folgerin kanssa. Leitner antaa ainakin rivien välistä ymmärtää, että myös Yamahan havittelemana Folger saattaisi olla sittenkin vahvemmilla.

– Meillä oli viime vuonna mahtava onni sen osalta, että Mika Kallio ei ollut loukkaantuneena missään vaiheessa. Mutta jos jotain tapahtuu, niin yksi testikuljettaja ei riitä, se on viimeistään nyt selviö. Meillä on KTM:llä paljon töitä tehtävänä ja haluamme aina tuoda uusia asioita pyörään. Yksi testikuljettaja on silloin riski. Haluan, että meillä on kaksi testikuljettajaa kaudella 2019, Leitner vahvistaa Speedweekille.

Leitner vahvistaa siis myös sen, että Kallio on varsin vahvoilla ja toinen kandidaatti hänelle jo niin tuttuun työhön.

– Ehdottomasti. Mika tuntee koko KTM:n MotoGP-historian. Hän tietää tarkalleen, mitä pyörän kanssa on tähän mennessä tehty. Meidän täytyy nyt odottaa ja katsoa, Leitner viittaa Kallion toipumiseen.

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *