Etusivu / MotoGP/MotoE / Mika Kallio polvileikkaukseen Suomeen – kolme nivelsidettä on poikki
Mika Kallio. Kuva: KTM/Gold and Goose

Mika Kallio polvileikkaukseen Suomeen – kolme nivelsidettä on poikki

KTM:n MotoGP-luokan testikuljettaja Mika Kallio kaatui perjantaina Saksan MM-osakilpailun harjoituksissa ja loukkasi polvensa niin pahasti, että hän joutuu lentämään Suomeen leikkaukseen.

Kallion piti ajaa tänä viikonvaihteena Saksan GP:n myötä kauden kolmas villin kortin kisansa, mutta hän kaatui pahasti 2. vapaissa harjoituksissa ja loukkasi oikean jalan polvensa Sachsenringin radalla.

– Perä lähti nopean mutkan sisääntulossa luistamaan, ja jouduin nostamaan pyörän pystyyn kesken mutkan, jolloin ajauduin turva-alueen hiekalle. Minun piti kaataa pyörä, etten osu seinään, Kallio kertaa tapahtumia tiedotteessaan.

Kalliolla oli kuitenkin vauhtia tuossa kohtaa niin paljon, että pyörä heitti hänet selästään ja lopulta KTM RC16 lensi kokenutta kuljettajaa päin.

– Turva-alueen ilmatyynyt estivät onneksi pahemman loukkaantumisen. Oikea polvi tutkittiin Chemnitzin sairaalassa ja magneettikuvista selvisi, että kolme nivelsidettä on poikki ja vaatii leikkausta, Kallio harmittelee.

Kallio lentää lauantaina Suomeen valmistautumaan leikkaukseen.

Lähde: Mika Kallion Tiedotus

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:
Mika Kallio siirrettiin jatkotutkimuksiin Chemnitzin sairaalaan

Kallio loukkasi oikean polvensa rajussa kaadossa – pyörässä ilmeisesti tekninen ongelma

Mika Kallio kaatui rajusti – siirrettiin paareilla ratasairaalaan

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *