Etusivu / MotoGP / Mika Kallio KymiRingistä italialaismedialle: ”Toivon tosiaan, että valmista tulee ajoissa”
Mika Kallio. Kuva: Markus Berger/KTM

Mika Kallio KymiRingistä italialaismedialle: ”Toivon tosiaan, että valmista tulee ajoissa”

KymiRingin ratahanke on ollut taas viime viikosta lähtien tapetilla sen jälkeen, kun Suomen tilannetta on pidetty aktiivisesti esillä MotoGP-sarjan virallisella motogp.com-sivustolla mm. asfaltointitöistä kertovilla kuvilla.

Tänään aiheeseen ollaan tartuttu maailmalla laajemminkin. KymiRingiä on näkyvästi esille tuonut mm. italialaismedia Corse di Moto, joka päättää juttunsa Mika Kallion kommenttiin.

– Tunnen tilanteen hyvin ja tiedän, miten hanke etenee. Toivon tosiaankin, että valmista tulee ajoissa, Kallio kommentoi italialaismediassa.

KymiRingin on määrä debytoida MotoGP-sarjassa vuonna 2019.

KymiRingin hankepäällikkö Timo Pohjola on puolestaan avannut tilannetta tänään Kouvolan Sanomille. Pohjolan mukaan päällystettyä rataa on nyt noin 200 metrin verran. Työt on tehty radan pääsuoralla ja ne on räätälöity tässä vaiheessa Karjalan prikaatin raskaan kaluston kuljettajakoulutusta varten.

– Kokeilemme uudenlaisia pinnotteita, jotta näemme esimerkiksi niiden pakkaskestävyyttä. Puolustusvoimat on harjoitellut täällä jo jonkin aikaa. Meillä on erilaisia ratoja ollut käytössä talven ajan, Pohjola kertoo Kouvolan Sanomille.

Muiden töiden etenemisestä Pohjola oli sen sijaan vaitonainen.

– Tiedotamme töistä aikanaan. Menemme päivä kerrallaan.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: KymiRing taas tapetilla – MotoGP-sarjan virallinen sivusto nosti Suomen ratahankkeen pääjutukseen

Katso myös

MotoGP-kuskit Fenatista: ”Eliniäksi ulos sarjasta, sivuun loppukaudeksi, tämä on riittävä rangaistus”

MotoGP-sarjan kuljettajat ovat yksimielisiä siitä, että Misanon Moto2-kisassa sikaillut Romano Fenati ansaitsee karmeasta törkytempustaan kovan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *