Etusivu / MotoGP / Marquezin puheet mieliradasta eivät järkytä Dovizioson mielenrauhaa
Marc Marquez. Kuva: Repsol Media

Marquezin puheet mieliradasta eivät järkytä Dovizioson mielenrauhaa

MotoGP-luokan huima mestaruustaistelu jatkuu tulevana viikonvaihteena Phillip Islandin huippunopealla radalla Australiassa. Saaribaana on Hondan Marc Marquezin mielirata, mutta hallitsevaa mestaria 11 pisteen päässä hiillostava Ducatin Andrea Dovizioso ei moisia puheita hätkähdä.

– Tiedän, että Marc tulee olemaan todella vaikea lyötävä Phillip Islandilla, mutta lähden levollisin mielin tulevaan kisaviikonloppuun. Olemme osoittaneet olevamme tällä kaudella vahvoja radalla kuin radalla ja missä tahansa olosuhteissa, kuittaa äärimmäisen ison voiton viime sunnuntaina Japanin Motegissa saavuttanut Dovizioso.

Phillip Island on keskinopeuksiltaan sarjan toiseksi nopein rata Itävallan Red Bull Ringin jälkeen. Phillip Islandilla on mittaa 4448 metriä. Pääsuoran pituus on 900 metriä. Doviziosolla on hallussaan radan huippunopeusennätys 348,0 km/h vuodelta 2015 ja Marquezilla puolestaan rataennätys 1.28,108 kaudelta 2013.

– Saavuimme Australiaan todella motivoituneita Japanista, josta irtosi hyvät pisteet huolimatta siitä, että Motegin rata on ollut meille aina hankala. Odotan innolla tätä viikonloppua, sillä Phillip Isand on uskomattoman hieno rata ja yksi ehdottomista suosikeistani, toteaa Marquez.

Sääolosuhteet tuovat aina tähän vuodenaikaan Phillip Islandille lisäjännitettä.

– Rata on fyysisesti vaativa rajujen ja nopeiden suunnanvaihdosten vuoksi, mutta se on nautittava ja meille parempi kuin Motegi. Toivotaan nyt, että sääkin suosisi meitä tällä kertaa. Taistelu maailmanmestaruudesta jatkuu taatusti kiivaana, Marquez alleviivaa.

Grafiikka: Repsol Media

Katso myös

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *