Etusivu / MotoGP / ”Marquezin ihmepelastukset eivät ole tuuria!” – GP-jermu Capirossikin huuli pyöreänä
Kuva: MILAGRO/Tino Martino

”Marquezin ihmepelastukset eivät ole tuuria!” – GP-jermu Capirossikin huuli pyöreänä

MotoGP-luokan nelinkertainen maailmanmestari Marc Marquez esitti päättyneellä kaudella taas tukun ihmepelastuksia, joista ehdottomasti se tärkein sijoittui tittelin lopullisesti sinetöineeseen Valencian kisaan.

Radalla ja sen ulkopuolella kaiken mahdollisen nähnyt GP-jermu Loris Capirossikin on häkeltynyt maestron ilmiömäisistä suorituksista.

– Yksi kerta voi olla tuuria, kaksikin…, mutta Marc tekee sen aina!

– Marc esitti viime kaudella 7-8 sellaista pelastusta. Ihan kuin hän olisi kehittänyt tekniikan kaatumisten välttämiseksi. Ja nyt vain hän yksin tietää, miten se tehdään. Se on jotain aivan uskomatonta, omalla urallaan 328 GP:tä ajanut ja pienemmissä luokissa kolme maailmanmestaruutta saavuttanut Capirossi ihmettelee.

Capirossi on vakuuttunut Il Messaggerolle antamassaan haastattelussa, että viimeistään tämän kauden jälkeen lähes kaikki pyrkivät matkimaan Marquezin tyyliä. Capirossi epäilee toisaalta sitä, kykeneekö kukaan sittenkään vastaavaan.

– Hän on keksinyt uuden tyylin ajamiseen. Nyt muut pyrkivät hoksaamaan sen, miten Marc tämän tekee. Mutta Marc on poikkeuksellinen kuljettaja kaikessa, korostaa Capirossi.

Katso myös

Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa

Sepangin radalla lokakuussa ajettu Malesian MM-osakilpailu on valittu vuoden 2017 parhaaksi GP:ksi. Valinnan takana ovat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *