Etusivu / MotoGP / ”Marquez-tyylillä loppuun asti!” – ihmepelastus nauratti mestaria makeasti
Marc Marquez. Kuva: Repsol Media

”Marquez-tyylillä loppuun asti!” – ihmepelastus nauratti mestaria makeasti

Marc Marquez on MotoGP-luokan maailmanmestari vuosimallia 2017. Mestaruus on Marquezille, 24, kuninkuusluokassa jo uran neljäs ja se korjattiin jälleen kertaa talteen tyylillä, joka saa kaikki haukkomaan henkeään.

Marquezin odoteltiin lähtevän varmistelemaan jo miltei varmana pidetty mestaruutta kotiyleisön edessä Valenciassa, mutta mitä vielä!

Maestro järjesti Ricardo Tormo-radalla jo ennen riehakkaita mestaruusjuhliaan melkoisen show’n, joka veti yleisön hetken hiljaiseksi ja kädet kauhunsekaisin tuntein silmien eteen.

Marquez oli kaatua kärjestä reilut kuusi kierrosta ennen maalia raahautuen pyöränsä sivussa hiekka pöllyten takaisin mukaan taisteluun. Kyseessä oli taas yksi niistä ledengaarisista Marquezin ihmepelastuksista ja toistaiseksi taatusti se uran tärkein.

– Marquez-tyylillä loppuun asti!, ilakoi mestari.

– Pyrin olemaan kisassa koko ajan rauhallinen ja kontrolloimaan tapahtumia. Se kontrolli petti sitten hetkeksi yhdessä jarrupaikassa, mutta sain pelastettua. Voitin mestaruuden kyynärpäällä. Onhan tämä aivan mahtava fiilis!, Marquez hehkutti.

Grafiikka: Repsol Media

Kuvat: Repsol Media

Katso myös

MotoGP-kuskit Fenatista: ”Eliniäksi ulos sarjasta, sivuun loppukaudeksi, tämä on riittävä rangaistus”

MotoGP-sarjan kuljettajat ovat yksimielisiä siitä, että Misanon Moto2-kisassa sikaillut Romano Fenati ansaitsee karmeasta törkytempustaan kovan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *