Etusivu / MotoGP/MotoE / Marquez paljastaa: ”Vain yksi asia saa minut lähtemään Hondalta”
Marc Marquez. Kuva: Repsol Media

Marquez paljastaa: ”Vain yksi asia saa minut lähtemään Hondalta”

MotoGP-luokan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez on valmis vannomaan uskollisuutta Hondalle myös kauden 2018 jälkeen. Marquezin mukaan olemassa on vain yksi syy, miksi hän saattaisi lähteä Hondalta. Ja se syy ei ole raha.

– Mikä saisi minut lähtemään? Se, että en enää pystyisi voittamaan. Haluan aina ajaa voittavassa tiimissä, Marquez linjaa Motorsport.comille.

Marquezin ja hänen Honda-tallikaverinsa Dani Pedrosan nykyiset sopimukset umpeutuvat ensi kauden jälkeen.

Pedrosalle tuskin enää uutta kahden vuoden pahvia tarjotaan, joten Honda tulee siinäkin mielessä pitämään kynsin ja hampain kiinni timantistaan. Marquezille on luvassa vähintäänkin kelpo palkankorotus.

Marquez korostaa, että se ei siis suinkaan ole päällimmäinen pointti.

Sinun täytyy katsoa se paikka, jossa voit parhaiten osoittaa taitosi ja laatusi kuljettajana.

– Loppupeleissä kuljettaja ratkaisee, mutta pyörällä ja teknisellä ryhmällä on kuitenkin todella suuri merkitys menestyksen takana. Sinun täytyy katsoa se paikka, jossa voit parhaiten osoittaa taitosi ja laatusi kuljettajana, Marquez muotoilee mieltymystään Hondan toimintaan.

Käytännössä on enää vain ajan kysymys, milloin Marquezin jatkosopimus vuosille 2019 ja 2020 julkistetaan. Vasta sen jälkeen on aika toteuttaa seuraava suuri unelma, eli valloittaa MotoGP-luokan maailmanmestaruus myös jollain toisella merkillä.

Ducati, Yamaha vai KTM? Sen aika sitten näyttää.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *