Etusivu / MotoGP/MotoE / Maestro Marquez – parempi kuin koskaan
Marc Marquez. Kuva: Repsol Honda

Maestro Marquez – parempi kuin koskaan

Marc Marquez astui kauden 2012 jälkeen Hondalla Casey Stonerin suuriin saappaisiin. Hän on täyttänyt ne loistavasti neljän MotoGP-luokan maailmanmestaruuden muodossa. Stoner on vahvasti sitä mieltä, että se viides tulee tällä kaudella.

– Marquez ajaa nyt paremmin kuin koskaan. Hän on paras. Siitä ei ole epäilystäkään, Stoner tähdentää Gazzetta dello Sportille.

Stoner on tätänykyä Ducatin mies. Aussi ei silti sorru turhiin korulauseisiin. Hän ei usko, että Ducatin Andrea Doviziosolla, kuin sen paremmin Jorge Lorenzollakaan on saumoja haastaa Marquezia mestaruudesta ajettaessa. Marquezilla on kahdeksan kisan jälkeen 61 pisteen etu Doviziosoon, josta Lorenzo on jäänyt neljä pinnaa.

– Doviziosolla on miltei mahdottomuus nousta takaisin mestaruustaisteluun. Hän on tehnyt pari pahaa virhettä ja kärsi epäonnesta Jerezistä. Ilman niitä tilanne olisi täysin toinen. Doviziosolla on kuitenkin potentiaalia voittaa kisoja ja saavuttaa hopeaa tai pronssia, Stoner arvioi.

Ducatille satunnaisesti testikuljettajan töitä tehneen Stonerin olkapää operoitiin helmikuussa.

– Toivoin, että olisin kuntoutunut neljässä kuukaudessa, mutta lääkärit ovat käskeneet odottaa paluuta pyörän selkään. Olkapää tuntuu koko ajan paremmalta, mutta minun on oltava kärsivällinen. Uskon, että pääsen testaamaan Ducatia taas marras-joulukuun aikoihin.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *