Etusivu / MotoGP / ”Loukkaavaa, todella epäkunnioittavaa!” Upean voiton ajanut Crutchlow on syystäkin tuohtunut
Cal Crutchlow ei saanut Argentiinan GP:ssä voittajan arvoista kunnioitusta median taholta. Kuva: LCR Honda

”Loukkaavaa, todella epäkunnioittavaa!” Upean voiton ajanut Crutchlow on syystäkin tuohtunut

Valentino Rossin ja Marc Marquezin kommentteja Argentiinan GP:n jälkeen tunnetusta syystä kärkkynyt media on anteeksipyynnön velkaa kisan komeasti voittaneelle Cal Crutchlowille, joka ajoi samalla Hondalle sen historian 750. GP-voiton.

Termas de Rio Hondo-radan lehdistöhuone ammotti tyhjyyttään, kun Crutchlow, toiseksi sijoittunut Johann Zarco ja kolmanneksi päätynyt Alex Rins saapuivat kommentoimaa kaaosmaista kisaa.

Tiedoksi kaikille niille journalisteille, jotka eivät ole nyt täällä: ette ole tervetulleita minun lehdistötilaisuuksiini enää tämän kauden aikana.

MotoGP-luokan MM-pistekärkeen nousseen Crutchlowin kasvoilta kuvastui kiukku hienosta voitosta huolimatta – syystäkin.

– Missä ovat kaikki tiedonvälityksen tekijät? Tämä on loukkaavaa ja epäkunnioittavaa meitä kolmea kohtaan, jotka järjestimme shown radalla, Crutchlow aloitti perustellun ripityksensä.

– Media näyttää olevan enemmän kiinnostunut jostain vähemmän tärkeämmästä. Tämän tapahtuman tärkeimmät henkilöt ovat täällä, eli me kuljettajat, jotka nousimme podiumille. Tämä on tärkeä hetki ja tilaisuus myös koko tiimille. Me kaikki olemme antaneet parhaamme ja tällainen käytös median taholta on todella epäkunnioittavaa, Crutchlow jatkoi.

Crutchlow puhuu asioista aidosti ja aina niiden oikeilla nimellä.

Se on tehnyt hänestä todella suositun urheilijan katsojien ja median silmissä. Crutchlowilta jos joltain irtoaa GP-kekkereiden kenties mehukkaimmat jutut. Mutta ei irtoa enää tästä eteenpäin, ei ainakaan kaikille.

– Tiedoksi kaikille niille journalisteille, jotka eivät ole nyt täällä: ette ole tervetulleita minun lehdistötilaisuuksiini enää tämän kauden aikana, Crutchlow julisti.

Katso myös

Mika Kallio polvileikkaukseen Suomeen – kolme nivelsidettä on poikki

KTM:n MotoGP-luokan testikuljettaja Mika Kallio kaatui perjantaina Saksan MM-osakilpailun harjoituksissa ja loukkasi polvensa niin pahasti, …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *