Etusivu / MotoGP/MotoE / Lopettamispäätös saa odottaa – Lorenzo muutti suunnitelmiaan
Jorge Lorenzo. Kuva: Ducati Corse

Lopettamispäätös saa odottaa – Lorenzo muutti suunnitelmiaan

MotoGP-luokan kolminkertaisella maailmanmestarilla Jorge Lorenzolla on vielä ensi kausi nykyisestä Ducati-sopimuksestaan jäljellä. Lorenzo lupaa, että ura jatkuu kuninkuusluokassa siinäkin tapauksessa, että tiet Ducatin kanssa eroaisivat.

Lorenzo, 30, on tarjoillut parin viime vuoden aikana varsin ristiriitaisia viitteitä suunnitelmistaan. Nyt Mallorcan mies näyttää tehneen lopullisen linjauksensa.

– Odotin aiemmin, että urani päättyy jo 27-vuotiaana, mutta kilpaileminen tuntuu sittenkin vuosi vuodelta vain mukavammalta. Urani jatkuu vielä pitkään, jos pystyn välttymään pahemmilta loukkaantumisilta, Lorenzo vahvisti Bertin Osbornen juontamassa Espanjan tv:n ajankohtaisohjelmassa.

Lorenzo on saavuttanut MotoGP-sarjassa yhteensä viisi maailmanmestaruutta kaikki luokat mukaanluettuna.

– Olen varma, että en saavuta enää viittä uutta mestaruutta, mutta haluaisin vielä yhden lisää. Se riittäisi minulle. Olen jo saavuttanut urallani mahtavia asioita ja nyt minua vie eteenpäin enemmänkin intohimo ajamiseen, Lorenzo muotoilee.

Lorenzo kilpaili pitkään Yamahalla Valentino Rossin tallikaverina. Välit olivat ajoittain jäänkylmät, välillä haaleat, mutta eivät koskaan lämpimät.

– On totta, että en tullut hänen kanssaan kovinkaan hyvin toimeen. Rossi on kuitenkin kuljettaja, joka on antanut todella paljon tälle lajille. Jokainen meistä on hyötynyt hänen saavutuksistaan. Ihailen häntä ja haluan oppia häneltä edelleen lisää.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *