Etusivu / MotoGP/MotoE / KymiRingin kisalle ”vahvistus” Marquezin suusta?
Marc Marquez. Kuva: Repsol Media

KymiRingin kisalle ”vahvistus” Marquezin suusta?

Rakenteilla olevalla KymiRingin radalla on määrä ajaa MotoGP-sarjaa vuonna 2019. MotoGP-luokan hallitseva maailmanmestari Marc Marquez ainakin liputtaa Suomen MM-osakilpailun puolesta vähintäänkin rivien välistä.

MotoGP-sarjassa ajetaan tällä kaudella 19 osakilpailua. Ensi kaudella määrä nousee vielä yhdellä, jos kuviot KymiRingillä saadaan maaliin suunnitellussa aikataulussa.

Se tiedetään jo tässä vaiheessa, että toinen vahva uusi kisaisäntä, eli Indonesia tulee sarjaan aikaisintaan mukaan vasta kaudella 2020.

Marquez otti GP-määriin kantaa Corriere dello Sportin haastattelussa. Tosin niitä ei kuninkuusluokan nelinkertaiselta maailmanmestarilta udeltu, vaan ylipäätään tulevia tavoitteita uralla.

– Haluan kilpailla vain MotoGP:ssä, mutta olisi mukavaa saada kokemusta myös muualta. Honda on usein kysellyt minulta halukkuutta ajaa Suzukan 8 tunnin kisassa, mutta siihen on vaikea löytää aikaa. Ajamme tällä kaudella 19 kisaa ja ensi vuonna jo 20, Marquez alleviivaa.

Onko Marquezilla jo varmaa tietoa kisamääristä, vai perustuuko kommentti tai heitto hänen odotuksiinsa? Tiedä sitä, mutta kyllähän tuo ainakin näyttää hyvältä niiden kuuluisien sinivalkoisten lasien takaa silmäiltynä.

Pysytään positiivisina.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *