Etusivu / MotoGP / KTM:n MotoGP-tiimille lisää murheita – Espargaro loukkaantui Tshekin GP:ssä
Pol Espargaro. Kuva: KTM/Marcin Kin

KTM:n MotoGP-tiimille lisää murheita – Espargaro loukkaantui Tshekin GP:ssä

KTM:n MotoGP-luokan tiimiä koetelleen kovalla kädellä. Mika Kallio on pitkään sivussa polvileikkauksen jäljiltä ja nyt kisakuljettajista Pol Espargaro potee solisluutaan. Kaiken kukkuraksi Espargaron tiimikaverin Bradley Smithin matkanteko päättyi kaatumiseen Tshekin GP:ssä jo avauskierroksella.

Espargaro koki kohtalonsa aamun warm up-sessiossa kaaduttuaan Brnon radan kolmannessa mutkassa.

Espargarolta murtui solisluu ja hän joutui jäämään luonnollisesti sivuun Tshekin kisasta. Espargaron osalta tässä tapauksessa on vaarassa myös KTM:n kotikilpailu, joka ajetaan viikon kuluttua Red Bull Ringin radalla Itävallassa.

Kallion oli alun perin määrä ajaa villillä kortilla Itävallassa, mutta tuo kisa ja nähtävästi loppukaudeksi kaavaillut muutkin GP:t jäävät nyt ajamatta loukkaantumisen vuoksi.

Tshekin GP:ssä velloneet varikkohuhut väittivät, että KTM on tehnyt Dani Pedrosalle tarjouksen ajaa KTM:n testikuljettajana kaudella 2019. Asian julkisti Crash.net-sivusto.

Ducatille tuplavoitto

Jos oli Tshekin GP KTM:lle kuninkuusluokassa pelkkää murhetta, niin Ducatilla ilo oli ylimmällään.

Andrea Dovizioso ja Jorge Lorenzo näet tyylittelevät Ducatille tyylipuhtaan kaksoisvoiton. Sarjaa vakuuttavasti johtava Hondan Marc Marquez malttoi välttää turhat riskit ja poimi muhkeaan pottiinsa kolmannella sijalla ison läjän lisäpisteitä.

Dovizioso nappasi voiton 0,178 sekunnin erolla Lorenzoon. Marquez jäi voittajasta 0,368 sekuntia. Valentino Rossi päätyi Yamahalla neljänneksi 2,902 sekuntia Dovizioson takana.

Andrea Dovizioso. Kuva: Ducati Corse

Katso myös

Aki Ajo on ehdokkaana Urheilugaalan Taustavoima-palkinnon saajaksi

Suomen Urheilugaalan seitsemän varsinaisen palkintoluokan ehdokkaat on julkaistu. Voittajat palkitaan 17. tammikuuta 2019 Urheilugaalassa, jonka …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *