Etusivu / MotoGP / KTM yllättää: Pedrosa tulee Kallion rinnalle jo joulukuussa
Dani Pedrosa ja KTM:n kilpailutoimintaa johtava Pit Beirer. Kuva: KTM

KTM yllättää: Pedrosa tulee Kallion rinnalle jo joulukuussa

Valenciassa ja Jerezissä ajetut MotoGP-luokan testit eivät sujuneet KTM:ltä täysin suunnitelmien mukaan. Ensi kaudeksi on paljon uutta testattavaa ja nyt jos koskaan KTM kaipaa kipeästi testikuljettajiensa Mika Kallion ja Dani Pedrosan vankkaa ammattitaitoa, sekä kivenkovaa kokemusta.

Kallion odotetaan palaavan polvivamman jäljiltä tositoimiin 18.-19. joulukuuta ajettavissa testeissä ja nyt KTM:n taholta vahvistetaan toinen iloinen yllätys: Pedrosa aloittaa työt samalla testijaksolla.

Pedrosan sopimus Hondan kanssa ulottuu tämän vuoden loppuun. Espanjalaiskuljettajan odotettiinkin ajavan ensimmäiset kierroksensa KTM:llä vasta helmikuussa Malesian Sepangissa.

– Olemme löytäneet hyvän ratkaisun Hondan kanssa. Hän on nyt vapaa ajamaan, KTM:n toimitusjohtaja Stefan Pierer avaa Pedrosan sopimustilannetta Speedweekille.

– Olen utelias näkemään joulukuun testien annin. Meillä on ollut paljon uusia osia testattavana, koska Mika ei ole pystynyt ajamaan pahan loukkaantumisen vuoksi heinäkuusta lähtien, Pierer jatkaa.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Mika Kallio vahvistaa: ”Tavoitteeni on ajaa testit 18.-19. joulukuuta”

Katso myös

MotoGP-sarjassa tehtiin upea yleisöennätys

MotoGP:llä menee kovaa. Sarjan 19 MM-osakilpailua houkuttelivat kaudella 2018 paikan päälle yhteensä 2 884 242 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *