Etusivu / MotoGP / ”Kohdeltiin kuin roskaa, hyvä että pääsi tuosta p*skasta pois!” – kovaa tekstiä MotoGP-potkuista
Tunnetusti suorasanainen Cal Crutchlow (kuva) käy kuumana kuin hellankoukku maanmiehensä Sam Lowesin saamista potkuista. Kuva: LCR Honda

”Kohdeltiin kuin roskaa, hyvä että pääsi tuosta p*skasta pois!” – kovaa tekstiä MotoGP-potkuista

MotoGP-luokan tulisieluinen brittikuljettaja Cal Crutchlow laukoo kovaa tekstiä Aprilian tehdastiimin suuntaan.

Aprilia antaa potkut kuninkuusluokan tulokkaalle Sam Lowesille välittömästi rookie-kauden jälkeen, mitä maanmiestään kohtaan myötätuntoa tarjoileva Crutchlow ei sulata lainkaan.

HRC:n kanssa tuoreen kahden vuoden jatkosopimuksen omaava ja Hondan LCR-tiimissä jatkava Crutchlow korostaa, että Aprilian olisi pitänyt antaa kaatoherkälle Lowesille toinen tilaisuus.

– Sam ajaa ensimmäistä kautta MotoGP-luokassa ja radat ovat hänelle tältä osin vieraita. Niin, eikä hänen pyöränsä ole tosiaankaan mikään Yamaha!, Crutchlow lataa silmät säihkyen.

Crutchlow näkee Aprilian kohdelleen Lowesia täysin ala-arvoisesti ja epäkunnioittavasti.

– Häntä on kohdeltu kuin roskaa. Olen surullinen Samin puolesta, mutta samalla toisaalta myös kiitollinen. On hyvä, että hän pääsi tuosta p*skasta pois!, Crutchlow jatkaa ripitystään.

Aprilian toisena kuljettajana ensi kaudella jatkaa espanjalainen Aleix Espargaro. Hän on saamassa rinnalleen Ducatin Pramac-tiimissä aussi Jack Millerille tilaavan tekevän britti Scott Reddingin.

Katso myös

Vuoden paras GP veti 166 486 katsojaa

Sepangin radalla lokakuussa ajettu Malesian MM-osakilpailu on valittu vuoden 2017 parhaaksi GP:ksi. Valinnan takana ovat …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *