Etusivu / MotoGP/MotoE / Klovni, huippukuski vai molempia? – Ajon MotoGP-suojatti vastaa siihen itse
Jack Miller - kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuva: Motogp.com

Klovni, huippukuski vai molempia? – Ajon MotoGP-suojatti vastaa siihen itse

Aki Ajon manageroimana Ducatin MotoGP-luokan Pramac-tiimiin kolmen Honda-kauden jälkeen siirtynyt Jack ”Jaska” Miller tunnetaan varikoiden väriläiskänä. Aussi puhuu paljon ja useimmiten ohi suuren suunsa, mutta ajohommat 22-vuotias veijari ottaa aina viimeisen päälle tosissaan.

Kuka on Jack Miller?

– Klovni, Miller vastaa Motogp.com-sivuston GoPro-videolla.

– En tiedä. Raskastan kilvanajoja. Moottoripyörät ovat minun intohimoni, jatkaa aikoinaan Ajo Motorsportin Moto3-tiimistä sensaatiomaisen hirmuloikan suoraan kuninkuusluokkaan ottanut Miller.

Olen aikuistunut. Olen ammattilainen ja parempi urheilija. Olen edelleen hauska kaveri, mutta eri tavalla kuin ennen.

Millerillä on plakkarissaan yksi MotoGP-luokan MM-osakilpailuvoitto siltä ajalta, kun Ajo järjesti hänelle kohutun kolmen vuoden mittaisen sopimuksen suoraan HRC:n (Honda Racing Corporation) kanssa.

– Yritän aina olla oma itseni, enkä esittää mitään kameralle. Pidän ihmisten naurattamisesta ja klovnina olemisesta. Mutta olen myös kehittynyt paljon kuljettajana kolmen MotoGP-kauteni aikana. Olen aikuistunut. Olen ammattilainen ja parempi urheilija. Olen edelleen hauska kaveri, mutta eri tavalla kuin ennen, Miller muotoilee.

Samaa painottaa myös hänen Maggie-siskonsa.

– Jack on ollut kolmen viimeisen vuoden ajan erittäin keskittynyt ja tehostanut harjoitteluaan. Ennen sitä hän otti kaiken kevyesti. Hän on ehdottomasti aikuistunut ja kypsynyt.

Hurjapäinen Miller jalostui asfaltiradoillelle dirt track-baanojen ja kymmenien luunmurtumien myötä.

– Hän tuli vihaiseksi vain silloin, kun kielsit ajamisen, jos hän ei ollut käyttäytynyt kunnolla. Se oli paras rangaistus. Hän ei voinut tehdö silloin sitä, mitä hän rakastaa, äiti Sonya kuvaa poikansa tunteen paloa moottoripyöriin.

Jack Miller viihtyy huomion keskipisteenä. Kuva: Octo Pramac Racing

 

 

 

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *