Etusivu / MotoGP / Kalliolle kylmä kuitti KTM:n kisakuljettajalta
Mika Kallio. Kuva: Philip Platzer/KTM Media Library

Kalliolle kylmä kuitti KTM:n kisakuljettajalta

KTM:n MotoGP-luokan espanjalainen kisakuljettaja Pol Espargaro on ottanut ensimmäisen kerran julkisesti kantaa Mika Kallion ja britti Bradley Smithin väliseen vääntöön kauden 2018 osalta. Espargaro kuittaa suomalaisittain tylysti olevansa iloinen siitä, että Smith sai säilyttää kisakuskin paikkansa.

– Se oli KTM:n suunnitelma alusta alkaen. Olemme kilpailleet Bradleyn kanssa jo useampia vuosia yhdessä ja minulla on erittäin hyvä ystävyyssuhde häneen, Espargaro viittaa Smithin kanssa ajettuihin ja KTM:ää edeltäneisiin kausiin Yamahan Tech 3-satelliittitiimissä.

Espargaro ei mainitse Kalliota nimeltä Motorsport.comille antamassaan haastattelussa, mutta rivien välistä on luettavissa paljon.

– Minusta Bradley on hyvä kuljettaja ja olen iloinen siitä, että hän jatkaa tässä tiimissä. Olen myös iloinen siitä, että pääsemme kehittämään yhdessä tätä pyörää, koska sen tulevaisuus vaikuttaa kirkkaalta. Bradley löysi jotain Phillip Islandin kisassa. Hän on nyt nopea ja minulla on tiimikaveri, joka puskee suorituksillaan myös minusta nopeamman.

Keskiviikkona 35 vuotta täyttä Kallio tunnetaan kuljettajana, joka antaa ensisijaisesti tekojen puhua puolestaan. Kallion jäätävälle kuitille tarjoutuu tässä tilanteessa mahtava tilaisuus tulevana viikonvaihteena, kun hän ajaa kauden neljännen villin kortin kisansa Valencian MM-finaalissa.

Kalliolla on Valencian Ricardo Tormo-radalla vain ja ainoastaan yksi tavoite, eli olla KTM-kolmikosta se nopein kuljettaja.

Se on onnistunut KTM:n suomalaiselta testikuljettajalta jo aiemminkin tällä kaudella.

Lähde: Sportti.com

Katso myös

Rossin kohtalo lepää Yamahan insinöörien käsissä

Valentino Rossi, 38, on luvannut tehdä lopullisen päätöksen pitkän uransa jatkosta kauden 2018 parin ensimmäisen …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *