Etusivu / MotoGP/MotoE / Kalliolla ei ole kiire eläkkeelle MotoGP:stä
Mika Kallio. Kuva: Motogp.com

Kalliolla ei ole kiire eläkkeelle MotoGP:stä

Mitä hyvää siinä on, että rakenteilla olevalla KymiRingillä ajetaankin Suomen MM-osakilpailu aikaisintaan vasta kaudella 2020? No, ainakin se, että lajin kirkkaimmalla suomalaistähdellä Mika Kalliolla ei ole mitään kiirettä eläkkeelle MotoGP:stä.

Kallion matkamittarista löytyy kaudella 2020 jo lähes ”rossimaiset” lukemat, eli 37 ikävuotta. Ikä ei kuitenkaan GP-jermua paina nyt, eikä nähtävästi mahdollisen Suomen kisan aikoihinkaan.

- Jos ja kun Suomen MotoGP-kisa toteutuu, niin tavoite on olla viivalla. Mutta siihen on vielä matkaa ja aika monia asioita ehtii tapahtua, Imatran ajoihin KTM-kalustoaan näytille tuonut Kallio kertoi tänään Uutisvuoksi-lehdelle.

Se, millä pyörällä ja missä tiimissä Kallio kaudella 2020 kilpailisi, on tietenkin vielä täysin avointa. Sama pätee ensi kauteen, sillä sopimus KTM:n testikuskin töistä umpeutuu tähän vuoteen. Ducatin Avintia-tiimistä on jälleen kerran supistu, mutta tuntuvasti todennäköisempää on se, että Kallio jatkaa nykyisissä hommissaan.

Kallio ajaa kauden kolmannen villin kortin kisansa viikon kuluttua Sachsenringin radalla Saksassa. Vuoden 2018 ensimmäinen villi veto Jerezissä sujui loistavasti, kun Kallio ylitti maalilinjan parhaana KTM-kuljettajana sijalla 10. Barcelonassa ajetussa Katalonian GP:ssä matkanteko sen sijaan päättyi kivuliaasti avauskierroksella.

- Eniten huolestuttaa se, ettei kylki ole kunnolla parantunut. On tässä kuitenkin viikkoa aikaa parannella, joten toivotaan että pääsen täyteen iskuun. Sachsenring on minulle yksi parhaista radoista, joten odotukset ovat tulosten suhteen korkealla, Kallio totesi UV:lle.

* Lue lisää aiheesta:

Mika Kallio yhdistetään taas Ducatiin

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *