Etusivu / MotoGP / Kallio piti KTM:n kisakuskit visusti takanaan
Mika Kallio. Kuva: KTM

Kallio piti KTM:n kisakuskit visusti takanaan

Mika Kallio hoiti mallikkaasti kauden toisen villin kortin GP-viikonloppunsa avauspäivän Barcelonassa. Kallio oli MotoGP-luokan perjantain harjoitusten nopein KTM-kuljettaja pitäen Pol Espargaron ja Bradley Smithin takanaan molemmissa sessioissa.

Kallion päivän paras kierrosaika syntyi iltapäivän jaksolla lukemin 1.40,004, joka riitti 13. sijaan. Hän kiersi 4,6 kilometrin mittaisen Montmelon radan aamun harjoituksessa aikaan 1.40,882.

KTM:n kisakuljettajista Bradley Smith päätyi yhdistetyllä tuloslistalla 15:nneksi ja radan viidennessä mutkassa iltapäivällä kaatunut Espargaro 20:nneksi.

Katalonian GP:n perjantain kiireisin kuljettaja oli Ducatin Jorge Lorenzo lukemin 1.38,930, joista Kallio jäi 1,074 sekuntia. Smithin ero kärkeen oli 1,379 ja Espargaron 1,578 sekuntia.

Lorenzon takana toiseksi ajoi Suzukin Andrea Iannone ja Yamahan Maverick Vinales. Lorenzo kukisti Iannonen 0,107 ja Vinalesin 0,492 sekunnilla.

Motogp.com

* LUE LISÄÄ AIHEESTA:

Kallio käynnisti vahvasti Katalonian GP-viikonlopun

Katso myös

MotoGP-kuskit Fenatista: ”Eliniäksi ulos sarjasta, sivuun loppukaudeksi, tämä on riittävä rangaistus”

MotoGP-sarjan kuljettajat ovat yksimielisiä siitä, että Misanon Moto2-kisassa sikaillut Romano Fenati ansaitsee karmeasta törkytempustaan kovan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *