Etusivu / MotoGP/MotoE / Kallio pelkkää hymyä: ”Ei virheitä ja ajaminen on hyvällä tasolla”
Mika Kallio (36). Kuva: KTM/Markus Berger

Kallio pelkkää hymyä: ”Ei virheitä ja ajaminen on hyvällä tasolla”

Mika Kallio veti onnistuneen viiden päivän putken Jerezin radalla Espanjassa. Ensin hän hoiti kisaviikonlopun mallikkaasti maaliin sijoittumalla Espanjan GP:ssä nopeimpana KTM-kuljettajana kymmenenneksi ja tyylikäs työnteko jatkui heti perään kahden päivän mittaisella testijaksolla.

Ei ihme, että Kallio oli paitsi huojentunut, myös pelkkää hymyä hektisen viiden päivän jakson jälkeen.

– Olen erittäin tyytyväinen kisaviikonloppuun ja siihen, miten koko tiimi pystyi tekemään töitä testijaksolla kiireisestä aikataulusta huolimatta. Kaikki sujui osaltani hyvin: ei virheitä ja ajamiseni oli hyvällä tasolla.

KTM:n kisakuljettajat Pol Espargaro ja Bradley Smith saivat testeissä maistiaiset KTM:n kauden 2019 prototyyppipyörästä, jolla Kallio ajoi sunnuntaina komeasti kympin nippuun.

– Meillä oli testeissä muutamia pyyntöjä kisatiimin taholta, joten teimme töitä niiden asioiden kanssa ja löysimmekin pyörään yhä paremmat säädöt kisaviikonvaihteeseen nähden. Suunta on oikea ja pito parempi, Kallio vahvistaa.

– Tämä on ollut raskas viiden päivän jakson ajamisessa ja se on tiennyt kovaa työtä myös mekaanikoille. Nyt on pienen tauon paikka, Kallio jatkaa.

Kallio ajaa seuraavan villin kortin kisaviikonvaihteensa toukokuun puolivälissä Barcelonassa.

– Meidän ei pidä ainoastaan ajatella yksinomaan kisaviikonloppua, vaan myös tulevaisuutta ja ensi kauden pyörää, Kallio alleviivaa.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *