Etusivu / MotoGP/MotoE / ”Jos Mika Kallio ajaa enemmän kuin kuusi GP:tä, niin meidän pitäisi etsiä uusi testikuski…!”
Mika Kallio takanaan Valentino Rossi. Kuva: KTM

”Jos Mika Kallio ajaa enemmän kuin kuusi GP:tä, niin meidän pitäisi etsiä uusi testikuski…!”

KTM:n MotoGP-tiimin päällikkö Mike Leitner alkaa olla selvästikin jo hieman kyllästynyt niihin jatkuviin uteluihin, miksi Mika Kalliota ei nostettu täksi kaudeksi kisakuljettajan paikalle.

Leitner korostaa, että Kallio on tässä vaiheessa projektia KTM:lle sittenkin tärkeämpi mies testikuljettajan roolissa.

– Hän on ollut meille erittäin arvokas osa tässä projektissa ja sen menestyksessä, Leitner alleviivaa Kallion merkitystä.

Olen tyytyväinen, että Mika ajaa nimenomaan testikuljettajanamme. Hän on niin nopea kuljettaja ja löytää aina testeissä jotain hyödyllistä.

Kallio ajaa ensi kaudella vähintään viisi villin kortin kisaa. Todennäköisesti tuo määrää kasvaa kuuteen, eli siihen maksimimäärään, minkä uudet säännöt KTM:lle sallivat.

– Olisi tietysti mukavaa, jos Mika pystyisi ajamaan paljon. Mutta jos hän ajaa enemmän kuin viisi tai kuusi GP:tä, niin meidän pitäisi etsiä uusi testikuski…!, Leitner lataa.

– Olen tyytyväinen, että Mika ajaa nimenomaan testikuljettajanamme. Hän on niin nopea kuljettaja ja löytää aina testeissä jotain hyödyllistä, Leitner jatkaa.

Kallio ajaa tämän vuoden ensimmäisen testijaksonsa 26.-28. tammikuuta Sepangin radalla Malesiassa.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *