Etusivu / MotoGP / Joko nyt, Johann Zarco?
Johann Zarco (5) ja avauskisan Qatarissa voittanut Andrea Dovizioso. Kuva: Monster Yamaha Tech3

Joko nyt, Johann Zarco?

Huippunopealta Johann Zarcolta puuttuu vielä se neitseellinen MotoGP-luokan MM-osakilpailuvoitto. Yamahan Tech3-tiimin ranskalaisässä kuitenkin tietää ja tuntee, että se voi napsahtaa tilille milloin ja missä tahansa. Kenties jo ensi sunnuntaina Argentiinan ”keskellä ei mitään” sijaitsevalla Termas de Rio Honda-radalla ajettavassa kauden toisessa osakilpailussa.

– Minulla on se fiilis, että tällä pyörällä pystyy voittamaan, totesi viime viikolla medialle Ranskan GP:tä Pariisissa mainostanut Zarco.

Zarco käynnisti kauden mahtavasti. Hän takoi Losailin radalla Qatarissa huikean paalupaikkaennätyksen ja johti kisaakin aina sen viimeiselle kolmannekselle asti, kunnes renkaan toiselta kantilta katosi pito. Aavikkoradalta jäi kuitenkin plakkariin kahdeksas sija ja yhtä monta pistettä.

Tämän hetken ykköstavoitteeni on ajaa voitosta.

– Olen iloinen päästessä taas pian pyörän selkään. Meillä oli Qatarin jälkeen kahden viikon mittainen tauko, jonka aikana pyrin lepäämään ja valmistamaan itseäni Argentiinaan samalla käyden ajatuksissa läpi sitä kaikkea, mitä kauden ensimmäisessä kisassa tapahtui.

Zarco oppi voittajaksi ja mestariksi suomalaistalli Ajo Motorsportissa kilpaillessaan.

– Olen erittäin motivoitunut toistamaan nopeimman kierroksen, haluan myös johtaa jälleen kisaa ja tarttua sitä kautta mahdollisuuteen voittaa tällä kertaa. Tämän hetken ykköstavoitteeni on ajaa voitosta. Olen valmis mahtavaan tulokseen Etelä-Amerikassa, Zarco julistaa.

Katso myös

MotoGP-sarjassa tehtiin upea yleisöennätys

MotoGP:llä menee kovaa. Sarjan 19 MM-osakilpailua houkuttelivat kaudella 2018 paikan päälle yhteensä 2 884 242 …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *