Etusivu / MotoGP / Jälleen ikävä onnettomuus harjoituksissa – MotoGP-kuski Miller mursi jalkansa
Jack Miller. Kuva: Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS

Jälleen ikävä onnettomuus harjoituksissa – MotoGP-kuski Miller mursi jalkansa

MotoGP-luokan kuljettajien harmilliset harjoitusonnettomuudet ovat saaneet ikävää jatkoa. Aki Ajon manageroima aussikuski Jack Miller on murtanut oikean jalkansa sääriluun harjoitellessaan trialpyörällä.

Ensi kaudella Ducatin Pramac-tiimiin siirtyvä Marc VDS:n Honda-kuljettaja joutuu jäämään toipilaana sivuun lokakuun puolivälissä Motegin radalla ajettavasta Japanin GP:stä.

Kohtalokas onnettomuus tapahtui perjantaina Andorrassa, jossa Miller pitää majaansa kilpailukaudella. Jalka operoitiin lauantaiaamunaa Barcelonan Dexeus-sairaalassa.

Millerin vakaana aikomuksena on palata tositoimiin, kun hänen kotikilpailunsa ajetaan viikko Motegin jälkeen Phillip Islandin radalla Australiassa.

– Olen tietysti pettynyt ja turhautunut joutuessani jäämään sivuun Japanin GP:stä, sillä en edes kaatunut loukatessani jalkani! Menetin pidon eturenkaasta ja otin tukea maasta jalallani. Yhdeksän kertaa kymmenestä tuossa tilanteessa ei olisi tapahtunut tällaista ja varsinkaan noin hitaalla vauhdilla. Tällä kertaa jalkani on kuitenkin täytynyt osua johonkin ja sääriluu murtui läheltä polvea, MM-pisteissä sijalla 12 oleva Miller taustoittaa Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS:n tiedotteessa.

– Jalka on nyt leikattu ja pystyn jo hieman liikuttelemaan sitä, mutta selviö on, että en ehdi kuntoutua Motegiin. Olen kuitenkin päättänyt, että palaan pyörän selkään Phillip Islandilla, jatkaa kauden 2014 jälkeen Ajo Motorsportin Moto3-tiimistä sensaatiomaisesti suoraan MotoGP-luokkaan loikannut ja siellä tähän mennessä yhden osakilpailun voittanut Miller.

Katso myös

Lorenzo avautuu Honda-siirrosta: ”Olen kiitollinen Marquezille”

Marc Marquez olisi halutessaan voinut torpedoida Jorge Lorenzon siirtymisen hänen Honda-tallikaverikseen kausiksi 2019 ja 2020. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *