Etusivu / MotoGP / Ihmetoipuminen Rossin malliin – Ajon suojatti palaa radalle vain 18 päivää leikkauksen jälkeen
Jack Miller (vas.), hänen ensi kauden tallikaverinsa Danilo Petrucci, Andrea Dovizioso, Marc Marquez, Maverick Vinales ja Andrea Iannone Australian GP:n pressitilaisuudessa. Kuva: Motogp.com

Ihmetoipuminen Rossin malliin – Ajon suojatti palaa radalle vain 18 päivää leikkauksen jälkeen

Valentino Rossi ei ole MotoGP-luokan ainoa ihmemies lyhyiden toipumisjaksojen muodossa. Aki Ajon manageroima Jack Miller palaa Australian GP:ssä radalle vain 18 päivää jalkaleikkauksen jälkeen.

Marc VDS:n Hondalla kilpaileva ja ensi kaudella Ducatin Pramac-tiimiin siirtyvä australialainen Miller, 22, teloi oikean jalkansa polven alapuolelta harjoitusonnettomuudessa Euroopan tukikohdassaan Andorrassa.

Kuvakaappaus: foxsports.com

Miller joutui jäämään sivuun viime viikonvaihteessa ajetusta Japanin GP:stä, mutta kotiyleisönsä edestä varikoiden väriläiskää ei pitänyt poissa kukaan eikä mikään.

– Hän (Rossi) tosiaankin pisti minulle paineita tältä osin, Miller heitti tuttuun tyyliinsä Australian GP:n pressitilaisuudessa.

Chad Reed lähetti
”tiukan” viestin

Milerin nopeaa toipumista oli vauhdittamassa myös toinen legenda, eli australialainen motocross- ja supercrosskuljettaja Chad Reed.

– Sain Chadilta viestin melko pian sen jälkeen, kun uutinen onnettomuudesta tuli julkisuuteen. Chad totesi viestissä, että minulla on 20 päivää aikaa toipua kärkiviisikkoon!

Miller ontuu edelleen jalkaansa, jonka osalta lääkärit näyttivät jo keskiviikkona hänelle vihreää valoa kotikisaan. Miller ei usko jalan haittaavan ainakin suuremmin ajamista.

– Olisin ehkä voinut kilpailla jo Japanissa. Oli kuitenkin hyvä jättää se varmuuden vuoksi tässä tilanteessa väliin, sillä ajamme kolme kisaa viikon välein. Olen tainnut kyllä yllättää itsenikin tämän nopean toipumisen osalta, Miller virnistää.

Katso myös

Mika Kallio polvileikkaukseen Suomeen – kolme nivelsidettä on poikki

KTM:n MotoGP-luokan testikuljettaja Mika Kallio kaatui perjantaina Saksan MM-osakilpailun harjoituksissa ja loukkasi polvensa niin pahasti, …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *