Etusivu / MotoGP/MotoE / Iannone vahvisti lähtevänsä Suzukilta
Andrea ”The Maniac” Iannone. Kuva: Suzuki Racing

Iannone vahvisti lähtevänsä Suzukilta

Nyt se on sitten viimeistäkin piirtoa myöten varmaa: Andrea Iannone lähtee tämän kauden jälkeen Suzukin MotoGP-tiimistä. Iannone vahvisti asian Italian GP:n alla torstaina Mugellossa.

– On varmaa, että en tule jatkamaan Suzukilla. Tulen vaihtamaan pyörää ja valmistajaa, mutta en puhu vielä tässä vaiheessa enempää tulevaisuudestani, Iannone totesi Motorsport.comille.

Iannonen tuleva työnantaja on todennäköisesti Aprilia, josta Scott Redding joutuu näillä näkymin lähtemään kaudet 2019 ja 2020 kattavan jatkosopimuksen solmineen Aleix Espargaron rinnalta.

Iannonen osalta toisena vaihtoehtona on pidetty paluuta Ducatille ja nyt vuorostaan Pramac-tiimiin. Iannone ajoi Andrea Dovizioson kanssa Ducatin tehdastiimissä vielä kaudella 2016, jonka jälkeen hän joutui tekemään tilaa Jorge Lorenzolle.

Alex Rinsilla on puolestaan plakkarissaan tuore kahden vuoden mittainen jatkosopimus Suzukin kanssa. Hänen uudeksi tallikaverikseen tulee Moto2-luokassa tällä kaudella kilpaileva Joan Mir. Sopimus on enää julkistamista vaille valmis.

Katso myös

Valentino Rossi myöntää: ”En olisi ikinä uskonut…”

MotoGP-legenda Valentino Rossi täyttää kuukauden kuluttua 40 vuotta. ”Papat jaksaa heilua”, sillä Rossin sopimus Yamahan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *