Etusivu / MotoGP/MotoE / Hieno arvio Aki Ajon MotoGP-suojatista: ”Voi voittaa maailmanmestaruuden seuraavien kolmen vuoden aikana”
Jack Miller. Kuva: Motogp.com

Hieno arvio Aki Ajon MotoGP-suojatista: ”Voi voittaa maailmanmestaruuden seuraavien kolmen vuoden aikana”

Aki Ajo luottaa henkilökohtaisen managerin roolissa MotoGP-luokan räväkkään aussikuljettajaan Jack Milleriin kuin vuoreen. Ja niin luottaa myös kuninkuusluokan taatusti suorasanaisin kuljettaja, LCR Honda-tiimin Cal Cruthlow.

Mansaaren mohikaani Crutchlow ajoi Millerin kanssa samassa, eli LCR-tiimissä kaudella 2015. Crutchlow jatkaa samassa tiimissä seuraavat kaksi kautta ja Miller puolestaan nykyisessä Ducatin Pramac-tiimissä vähintään ensi vuoden.

– Hän (Miller) on hyvä kuljettaja. Ja kuten olen sanonut aikaisemminkin, niin uskon, että Jack voi voittaa maailmanmestaruuden seuraavien kolmen vuoden aikana. Niin, jos hän on riittävän fiksu ja tekee oikeita asioita, Millerin hyvä ystävä Crutchlow alleviivaa.

Ja kun Crutchlow pääsee vauhtiin, niin teksti sen kuin komistuu.

– Minusta yksikään MotoGP-luokan kuljettaja ei ole yhtä lahjakas kuin hän, Crutchlow kehuu Milleriä.

Millerin kisat eivät ole menneet viime aikoina putkeen, mutta esimerkiksi Misanossa ladattu aika-ajojen kakkossija kertoo kaiken siitä, että potentiaalissa löytyy.

Crutchlow on varma, että Miller nähdään podiumilla, kunhan kaikki palaset loksahtavat taas kohdalleen.

– Hänellä on ollut viime aikoina enemmän vaikeuksia kisoissa, kuin harjoituksissa, Crutchlow muotoilee.

Miller ei oikein itsekään tiedä, mikä kisoissa on mättänyt.

– Toivon, että voisin kertoa sen teille.

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *