Etusivu / MotoGP/MotoE / F1-pomo hehkuttaa MotoGP:tä: ”Uskomaton show!”
Kuva: Motogp.com

F1-pomo hehkuttaa MotoGP:tä: ”Uskomaton show!”

Pitkän linjan F1-vaikuttaja, nykyään sarjan moottoriurheilupomona häärivä Ross Brawn vieraili Itävallan GP:ssä ja piti näkemästään – jälleen kerran. Brawn painottaa, että nelipyöräisten kuninkuussarjalla on paljon opittavaa kaksipyöräisten vastaavasta.

Erityisesti yhdessä asiassa.

– On yksi asia, josta pidän hyvin paljon MotoGP:ssä. Se on se, että ihmiset ovat helpommin tavoitettavissa. Tilanne ei ole F1:ssä sama ja siinä meidän pitää parantaa, Brawn viittaa Sky Sportilla MotoGP:n avoimempaan ilmapiiriin varikolla.

Ducatin Pramac-tiimin vieraana Red Bull Ringillä ollut Brawn kehuu muutenkin vuolaasti MotoGP:tä. Hänen palkanmaksajansa Liberty Media on tehnyt hyvää työtä F-ykkösissä, mutta MotoGP-sarjaa hallinnoiva Dorna on kokeneempana organisaationa vielä askeleen edellä tässä.

– MotoGP on upeaa ja se on organisoitu erinomaisesti.

Ja se tärkein, eli kilvanajo – sitä Brawn seuraa suorastaan haltioituneena.

– On uskomatonta, millaisen shown MotoGP tarjoaa joka kerta, niin radalla, kuin sen ulkopuolellakin.

Brawn voi tosin nykymenolla seurata huojentuneena myös omiaan. F-ykkösissä menee mielenkiinnon osalta paremmin kuin aikoihin.

– F1-sarja on nyt jännittävämpi, kuin pitkään aikaan. Siellä nähdään jälleen todellista kilvanajoa, Mika Häkkinen viittaa ensisijaisesti Mercedeksen ja sen pomon Toto Wolffin luonnehdinnan mukaan ”supermoottorillaan” häkellyttävän Ferrarin välisen vääntöön.

MotoGP-sarjan seuraava osakilpailu ajetaan elokuun viimeisenä viikonvaihteena brittimaaperällä Silverstonessa. F1-palaa samaan aikaan kesätauolta tositoimiin Belgian Spassa.

Ross Brawn. Kuva: Motogp.com

Katso myös

Mika Kalliolla myös siivet käytössään Sepangissa

MotoGP-luokan vuoden ensimmäiset talliyhdistys IRTA:n yhteistestit jyrähtävät käyntiin keskiviikkona Sepangin radalla Malesiassa. Testikuljettaja Mika Kallio …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *